20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Melnā agāta rūnas
Lo Scarabeo

29,41

Pievienot grozam


Melnā agāta rūnu komplekts: aizsardzība, iezemēšanās un iekšējais spēks.

Atklājiet melnā agāta rūnu komplekta dziļo spēku, kas ir izcils līdzeklis aizsardzības, piezemēšanās un izturības uzlabošanai. Melnais ahāts, kas pazīstams ar savām bagātīgajām melnajām nokrāsām un smalkajām svītrām, tiek cienīts par tā spēju aizsargāt pret negatīvu ietekmi un nodrošināt stabilu pamatu. Katra rūna, kas rūpīgi izgriezta no šī pārsteidzošā akmens, iemieso miera un spēka sajūtu, tāpēc tā ir ideāli piemērota tiem, kuri vēlas stiprināt savu iekšējo apņēmību un saglabāt līdzsvaru.

Šajā komplektā ir 24 rūnas, kurās iegravēti senie Elder Futhark simboli, un tukša rūna, kas simbolizē bezgalīgās iespējas un nezināmā noslēpumus. Melnā ahāta aizsargājošās īpašības un piezemējošā enerģija padara to par spēcīgu palīgu meditācijai, zīlēšanai un personīgajai izaugsmei, palīdzot jums ar skaidrību un pārliecību stāties pretī dzīves izaicinājumiem.

Neatkarīgi no tā, vai jūs to izmantojat garīgām atziņām, ikdienas rituālu pilnveidošanai vai saiknes padziļināšanai ar seno gudrību, melnā agāta rūnu komplekts ir izturīgs un mērķtiecīgs. Tā ir arī lieliska dāvana ikvienam, kas savā garīgajā ceļojumā meklē stabilitāti un aizsardzību.

Izpētot rūnu dziļumus, sajūtiet melnā agāta spēku un piezemējošo enerģiju!

  • Komplektā ir 25 rūnas elegantā samta maisiņā un instrukcija.