20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

PUIKI DOVANA
Mēness rūnas
-

31,24

Pievienot grozam


Mēness akmens rūnu komplekts: izvēlies, lai veicinātu intuīciju, transformāciju un Mēness gudrību

Iegremdējiet sevi Mēness akmens rūnu komplekta maigajā mirdzumā, kas ir burvīgs instruments intuīcijas uzlabošanai, transformācijas veicināšanai un savienošanai ar Mēness enerģijām. Mēness akmens, kas ir slavens ar savu mirdzošo mirdzumu un nezemes īpašībām, ir pazīstams ar spēju harmonizēt emocijas, iedvesmot radošumu un virzīt garīgo izaugsmi. Katra no šī burvīgā akmens smalki izgriezta rūna iemieso mēness atstarojošo un kopjošo enerģiju, tāpēc tā ir ideāli piemērota tiem, kas vēlas noskaņoties uz savu iekšējo ritmu un izpētīt dziļākas garīgās sfēras.

Šajā komplektā ir 25 rūnas, kas izgatavotas no mēnessakmens, un katra no tām ir izkalta ar svētajiem Vecākās Futhark simboliem, kā arī tukša rūna, kas simbolizē jaunas iespējas un kosmosa noslēpumus. Mēnessakmens maigā enerģija palīdz meditēt, zīlēt un personīgi pārveidoties, sniedzot ieskatu, vienlaikus veicinot emocionālo līdzsvaru un intuitīvo skaidrību.

Mēnessakmens rūnu komplekts ir maģisks un nozīmīgs neatkarīgi no tā, vai jūs to izmantojat, lai savienotos ar Mēness ritmiem vai padziļinātu savas garīgās prakses. Tā ir arī lieliska dāvana tiem, kas pēta savu intuīciju un pieņem pārmaiņas.

Pielāgojieties mēness akmens nomierinošajai un transformatīvajai enerģijai un ļaujiet šim rūnu komplektam izgaismot jūsu garīgo ceļojumu!

  • Komplektā ir 25 rūnas elegantā samta maisiņā un instrukcija.