20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Zelta kvarca rūnas


31,24

Pievienot grozam


Zelta kvarca rūnu komplekts: izgaismojiet savu ceļu ar pārpilnību un skaidrību.

Aptveriet Zelta kvarca rūnu komplekta starojošo enerģiju - skaistu komplektu, kas radīts, lai jūsu garīgajā ceļojumā ienestu gaismu, labklājību un lielāku skaidrību. Zelta kvarcs, kas pazīstams ar savām siltajām, zeltainajām nokrāsām un mirdzumu, tiek cienīts par tā spēju stiprināt nodomus, piesaistīt pārpilnību un veicināt prāta skaidrību. Katra rūna, kas rūpīgi izgatavota no šī mirdzošā akmens, izstaro optimisma un apgaismības sajūtu, tāpēc tā ir ideāli piemērota tiem, kas vēlas uzlabot savu garīgo praksi un piepildīt savas vēlmes.

Šajā komplektā ir 24 rūnas, no kurām katra ir izgriezta no zelta kvarca un iegravēta ar Elder Futhark svētajiem simboliem, kā arī tukša rūna, kas simbolizē jaunu sākumu un neizmantotu potenciālu. Zelta kvarca enerģētiskās un stiprinošās īpašības padara šo komplektu ideāli piemērotu zīlēšanai, meditācijai un spēcīgu nodomu noteikšanai, vienlaikus veicinot līdzsvara un prieka sajūtu.

Neatkarīgi no tā, vai jūs izmantojat rūnas personiskai izpratnei, garīgai izaugsmei vai lai savā dzīvē ienestu vairāk pozitīvisma, zelta kvarca rūnu komplekts piešķir mirdzumu un pacilātību. Tā ir arī pārdomāta dāvana tiem, kas ir ceļā uz apgaismību un manifestāciju.

Ļaujiet šī rūnu komplekta zelta gaismai izgaismot jūsu ceļu un virzīt jūs uz pārpilnību un skaidrību!

  • Komplektā ir 25 rūnas elegantā samta maisiņā un instrukcija.