20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Amulets "Apburtā kristāla bumba"
Par intuīciju, izpratni

8,90

Pievienot grozam


Amuleta Enchanted Crystal Ball centrā ir burvīgs centrālais elements - neiedomājama dziļuma mirdzoša zila kristāla bumba. Šī kristāla bumba ir dziļu atklāsmju trauks, mīkla, kas savieno mirstīgo ar bezgalīgo kosmosa plašumu.

Zilgani zilganā lodē ir iemūžināts iespēju gobelēns, kura katra mala atspoguļo mirdzošo kosmosu un valkātāja dvēseles dziļumus. Sfēra glabā gadsimtu gudrību, un tās lazurinā nokrāsa atsauc atmiņā aizmirsto okeānu rāmos dziļumus, aicinot vērotāju iedziļināties tās noslēpumos ar meklētāja zinātkāri un akolīta godbijību.

Šajā valstībā laika un telpas plīvuri šķiet dejojoši, izstarojot debesu starojumu, kas čukst noslēpumus tiem, kuri ir noskaņoti uz tā rezonansi. Kad pirksti pieskaras pulētajai virsmai, veidojas savienojums - savienojums starp ķermenisko un metafizisko. Ielūkoties tās dzīlēs, ir kā ielūkoties pašā Visumā - kosmiskā simfonijā, kur zvaigznes saduras un galaktikas saplūst bezgalīga potenciāla baletā.

Šī zilā kristāla bumba ir kas vairāk nekā vienkārša rotaslieta; tā ir neparastu atziņu kanāls, kas aicina jūs izpētīt savas intuīcijas dzīles un pieņemt atklājumus, kas tajā slēpjas. Zelta orākulāta ieskatu amulets uz ķēdītes kļūst par svētu saikni starp meklētāju un noslēpumainajiem spēkiem, kas veido eksistenci, iedvesmojot atklājumu un apgaismības ceļojumam, kas sniedzas pāri taustāmās pasaules robežām.


  • Izmēri: 2,5 x 4 (cm).
  • Sastāvs: alva.