20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Amulets "Lamia"
Rekonstrukcijas spēkiem

29,00

Pievienot grozam


Rekonstrukcijas spēkiem

Tā kā sikspārnis ir vienīgais nakts lidojošais zīdītājs, tas jau izsenis ir saistīts ar lidojumu un nakti. Lamia, tulkojumā no latīņu valodas, nozīmē ragana vai vampīrs un ir gan tumsas, gan atjaunošanāssimbols.
Sikspārnis ir saziņas simbols. Amerikas pamatiedzīvotāji ir novērojuši, ka šie zīdītāji ir ļoti sociālas būtnes ar spēcīgām ģimenes saitēm un ļoti intuitīvi, jo tie palīdz mums saskatīt ārpus ilūzijām - ieraudzīt patiesību. Šis amulets mudinās jūs virzīties uz savu augstāko mērķi.
Vēl viena dzīles nozīme ir atdzimšana. Katru nakti šī būtne mostas no mātes zemes, no alām, kas ir kā zemes dzemde. Sikspārnis māca jums atdzimt no jauna - atbrīvoties no savām bailēm un visa pārējā, kas kavē jūsu iekšējo izaugsmi. Ar savām maģiskajām spējām tas kalpo arī kā amulets aizsardzībai pret ļaunumu.
Rietumu kultūrā par sikspārni ir izveidojies negatīvāks priekšstats, jo tas ir divējāds - spārnots zīdītājs. Tomēr patiesībā tas ir labklājības, ilgas dzīves, miera un labas veselības simbols. Tas ir palīgs, kas palīdz sasniegt šķietami neiespējamus mērķus.
Ar ķēdīti un Swarovski kristālu. Iepakots zamšādas maisiņā.

Izmērs: 5,5 x 5 (cm)