20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Dzintara pentagrammas kaklarota
Lietuva

9,00

Pievienot grozam


Aizsardzībai, veselībai un iekšējai harmonijai

Pentagramma, lai gan zināma jau 8000 gadu, ir lieliski izmantojama arī mūsdienās. Cilvēka dzīvē pieci ir ļoti svarīgs skaitlis. Cilvēkam ir 5 pamatjūtas, 5 pirksti uz katras rokas un 5 dzīves posmi: piedzimšana, pusaudža gadi, dzimumgatavība, vecāku gadi un nāve. Un pentagrammai ir tieši 5 leņķi.

Vislabāk zināmais pentagrammas aizsargājošais spēks pret ļaunumu. Tā aizsargā ne tikai tās īpašnieku, bet arī viņa māju. Zvaigzni aptverošais aplis simbolizē mūžību, bezgalību un dzīves apli. Visi pieci pentagrammas stūri, kas pieskaras vienam aplim, simbolizē visu piecu elementu kopdarbību: ūdens, gaisa, uguns, zemes un ētera.

Dzintara amulets nostiprina garīgo enerģiju fiziskajā ķermenī.

Dzintars atmodina radošumu un palīdz vieglāk pieņemt neizbēgamās pārmaiņas dzīvē. Tas var no organisma izvadīt daudz negatīvā un palīdzēt attīrīt garu un sirdi. Tas palīdz atraisīt seno gudrību un zināšanas, ļaujot ķermenim pašam sevi dziedināt, pārveidojot enerģijas.

Baltijas dzintars ir augsti novērtēts tā augstās kvalitātes dēļ.

Amulets ir izgatavots no neapstrādāta dzintara un koka.

Piemērots nēsāšanai ap kaklu, uz atslēgām, piekārts mājās, automašīnā, jebkurā vidē, kur vēlaties justies droši un harmoniski.

Diametrs: 3,cm