20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Dzintara Om simbols
Lietuva

7,00

Pievienot grozam


Iekšējai un ārējai harmonijai un veselībai

OM jeb AUM ir svēta skaņa, kas ir galvenā mantra. Zilbe OM sastāv no trim skaņām a-u-m (sanskritā patskaņi a un u saplūst, veidojot o), tāpēc tās trīsskaņa ir neatņemama simbola nozīmes sastāvdaļa. Tā apzīmē vairākas svarīgas triādes: 1. Trīspasaules: zeme, atmosfēra un debesis. 2. Trīssvarīgākos hinduisma dievus: Brahmu, Višnu un Šivu. 3. Trīs svētos vēdiskos rakstus: Rigvedu, Jadžurvedu un Samavedu.

Tādējādi OM iemieso Visuma būtību. Kā vissvētākā skaņa OM ir Visuma un visa, kas eksistē, sakne, kas visu satur kopā.

Saskaņā ar Mandukjas Upanišādi virsapziņas stāvoklis un viss, kas bija pirms tā, ir daļa no OM. Katram simbolam AUM izrunā ir sava funkcija.

SkaņaA (aaah) simbolizē Visuma radīšanas aspektu. Tas ir visu skaņu sākums, kas mūs savieno ar Visumu. Šī skaņas daļa palīdz mums sajust visu pasauli ap mums, palīdz virzīties uz vienotību un atrast eksistenciālas atbildes.

U (oooh) simbolizē Visuma noturīgo enerģiju un prāta smalko enerģiju. Tā mūs savieno ar apziņu, ka mēs esam daudz vairāk nekā tas, ko varam redzēt vai sajust. "U" izgaismo gaismu, skaidrību, līdzsvaru un labestību.

M (mmmm) skaņa raksturo Visuma un mūsu domu un uzskatu pārveidi. Tā palīdz mums palēnināt ikdienas dzīves ritmu un sajust vienotības sajūtu ar visu apkārtējo.

Šo simbolu var piekārt mājās, automašīnā, telpā, kurā nodarbojaties ar garīgām praksēm. Ikvienā vidē tas var atrast savu vietu un veicināt līdzsvarotas vides veidošanu. Šī simbola vibrācijas mudinās jūs paturēt prātā svarīgāko - pašrealizāciju un līdzsvara meklējumus visā.

Dzintara amulets darbojas kā elektriskais kondensators, kas var sevi uzlādēt un palīdzēt tā īpašniekam atbrīvoties no liekās enerģijas. Tas iezemē garīgo enerģiju fiziskajā ķermenī.

Dzintars atmodina radošumu un palīdz vieglāk pieņemt neizbēgamās pārmaiņas dzīvē. Tas var no organisma izvadīt daudz negatīvā un var palīdzēt attīrīt garu un sirdi. Tas palīdz atklāt seno gudrību un zināšanas, ļaujot ķermenim pašam sevi dziedināt, pārveidojot enerģijas.

Baltijas dzintars ir augsti novērtēts tā augstās kvalitātes dēļ.

Amulets ir izgatavots no dabīgiem materiāliem (koka, dzintara).

Amulets tiek piestiprināts, noņemot aizsargplēvi, tas vienkārši pielīmējas. Var noņemt un atkal piestiprināt jaunā vietā.

Ražots Lietuvā