20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Yin Yang veselības bumbiņas melnas - 3,5 cm


17,50
Paredzamais piegādes datums:2024-11-06


Pievienot grozam


16. gadsimtā imperators Dzja Dzjiņs lika veikt rūpīgu pētījumu par šīm veselības bumbiņām. Tas, kas izskatās kā parasta spēle, kurā plaukstā tiek ripinātas divas metāla lodītes, patiesībā ir sava veida dziedināšanas tehnika. Dzīvības enerģiju, kas plūst cauri mūsu ķermenim, sauc par Qi. Šī enerģija tiek virzīta pa meridiāniem - enerģijas kanāliem mūsu ķermenī, kas ir saistīti ar ķermeņa orgāniem un maņām. Enerģijas punkti ir arī plaukstu plaukstās, tāpēc, griežot plaukstu bumbiņas, mēs stimulējam šos punktus, un atbrīvotā enerģija pa meridiāniem plūst uz visām ķermeņa daļām. Tas var izārstēt vai uzlabot saslimšanas (taču tas nekādā gadījumā nav risinājums visām slimībām). Šīs bumbiņas ir dažāda lieluma; sāciet ar mazākajām un mēģiniet bumbas griezt pārmaiņus pa kreisi un pa labi. Ja tas darbojas labi, tad mēģiniet ripināt bumbiņas, neļaujot tām pieskarties vienai otrai. Kad būsiet apguvis šo prasmi, pāriet pie lielāka izmēra. Ar tām jūs varat iemācīties ripināt bumbiņas pat uz pirkstu galiem. Pēc kāda laika jūs pamanīsiet, ka jūsu rokas un pirksti kļūst elastīgāki.

Šīs fitnesa bumbiņas jau daudzus gadsimtus tiek izmantotas ķīniešu medicīnā, lai atbalstītu roku un pirkstu lokanību un asinsriti. Ļaujot bumbiņām riņķot pa apli vienā rokā, vienlaikus tiek masēta un stimulēta plauksta. Regulāri jāmaina virziens un roka. Atbrīvojot enerģijas rezerves, var panākt pilnīgu labsajūtu. Palielināsies spēja koncentrēties un iekšējais spēks.
Veselības bumbiņu iekšpusē ir skaņas mehānisms, kas rada maigu skaņu. Katras veselības bumbiņas diametrs ir aptuveni 4 cm. Tās tiek piegādātas komplektā pa diviem gabaliem polsterētā brokāta kastītē, kas izšūta ar skaistu ķīniešu zīdu.

Hromētās tērauda bumbiņas ir viegli kopjamas, jo īpaši, ja jūs aktīvi nodarbojaties ar sportu. Ja jūs kādu laiku atstājat bumbiņas neaktīvas, rīkojieties ar tām tāpat kā ar hromu savā automašīnā. Vienkārši notīriet virsmu ar vieglu eļļu vai auto vasku, lai novērstu rūsas veidošanos.

Veselības bumbiņas tiks piegādātas sarkanā, zilā, zaļā vai melnā kastītē.

Šis produkts pašlaik ir pieejams tikai tiešsaistē.