20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Rutilkristāls kvarcs
Maģiskie kristāli

7,50

Pievienot grozam


Rutila kvarcs ir valdzinošs dārgakmens, kas pazīstams ar savu satriecošo izskatu ar zelta vai vara krāsas adatām līdzīgiem rutila ieslēgumiem dzidrā kvarcī. Šie dabiskie veidojumi rada satriecošu vizuālo efektu, padarot katru izstrādājumu unikālu. Rutila kvarcu bieži vien novērtē par tā spēju uzlabot koncentrēšanos un prāta skaidrību, sniedzot mērķa un virziena sajūtu tiem, kas ar to strādā.

Šis akmens ir ideāli piemērots meditācijai un manifestācijas praksēm, jo tas ir slavens ar to, ka pastiprina enerģiju un nodomu. Kvarca un rutila kombinācija padara šo akmeni par spēcīgu līdzekli negatīvās enerģijas attīrīšanai, personīgās izaugsmes un pozitīvas domāšanas veicināšanai. Tas palīdz veidot saikni ar augstākām apziņas sfērām, tāpēc to iecienījuši tie, kuri vēlas padziļināt savu garīgo ceļojumu.

Papildus savām enerģētiskajām īpašībām rutila kvarcs ir skaists papildinājums jebkurai telpai vai rotaslietu kolekcijai. Tā zeltaini pavedieni rada žilbinošu efektu, piešķirot jebkurai telpai vai tērpam dabisku eleganci. Rutilkristāls ir ideāli piemērots tiem, kas meklē gan estētisku pievilcību, gan dārgakmeni ar dziļāku nozīmi.