20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Akmens kristāls
Maģiskie kristāli

5,00

Pievienot grozam


Akmens kristāls, ko bieži dēvē par "dziedniecības meistaru", ir viens no visdaudzpusīgākajiem un spēcīgākajiem kristāliem. Tā satriecošā dzidrība atspoguļo gan gaismu, gan enerģiju, tāpēc tas ir iecienīts garīgajās praksēs un dziedināšanas tradīcijās.

Tā īpašības un priekšrocības:

  • Kvarcs ir slavens ar savu spēju pastiprināt enerģiju un nodomu. Neatkarīgi no tā, vai to izmanto meditācijā, dziedināšanas rituālos vai pat kombinācijā ar citiem kristāliem, tā enerģiju pastiprinošās īpašības ir nepārspējamas.
  • Skaidrība un koncentrēšanās: šis kristāls veicina prāta skaidrību un palīdz koncentrēties. Tas ir ideāls palīgs tiem, kas vēlas atbrīvoties no traucējošiem elementiem un koncentrēties uz saviem mērķiem.
  • Dziedināšana un līdzsvars: kalnu kristāls harmonizē visas čakras un izlīdzina enerģētisko ķermeni. To bieži izmanto vispārējās veselības un vitalitātes atbalstam, jo tas līdzsvaro fiziskās, emocionālās un garīgās enerģijas.
Dekoratīvs un garīgs pielietojums:

  • Kristāla dziedināšana: kalnu kristālu var novietot uz dažādām ķermeņa daļām vai izmantot enerģētiskajos režģos, lai veicinātu labsajūtu un līdzsvaru. Daudzi to nēsā līdzi arī kā personīgo talismanu pastāvīgai dziedināšanai.
  • Meditācijas palīglīdzeklis: tā dzidrā, tīrā enerģija ir ideāli piemērota meditācijai. Prakses laikā, turot rokās kalnu kristāla akmeni, tas padziļina saikni ar augstāko apziņu un kliedē garīgo miglu.
  • Mājokļa dekors: kalnu kristāls ne tikai sniedz garīgu labumu, bet ir arī brīnišķīgs papildinājums jebkurai telpai. Tā caurspīdīgais skaistums sader ar visiem interjera stiliem, un tā enerģija attīra un pacilā vidi.
Neatkarīgi no tā, vai vēlaties uzlabot savu garīgo praksi vai vienkārši izbaudīt tā dabisko skaistumu, dzidrais kvarcs ir kristāls, kas obligāti jāiekļauj jebkurā kolekcijā.

Garums: 3 - 4 (cm)