20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

PUIKI DOVANA
Turmalīns 'Aizsardzība', neapstrādāts
1 gab.

4,90

Pievienot grozam


Melnais turmalīns ir viens no visspēcīgākajiem kristāliem, kas aizsargā no negatīvās enerģijas un aizvāc to. Viena no daudzajām melnā turmalīna priekšrocībām ir tā, ka tas palīdz noteikt enerģētisko robežu starp jums un citiem, lai jūs neielaistu nevēlamu enerģiju. Neatkarīgi no tā, vai esat empāts, kurš mēdz uzņemt citu cilvēku negatīvo enerģiju, vai arī esat īpaši jutīgs pret citu cilvēku noskaņojumu noteiktu dzīves notikumu dēļ, ieguldījums melnajā turmalīnā ir ieguldījums jūsu garīgajā drošībā.

Lietošanas instrukcija: 1. Novietojiet pa vienam melnā turmalīna gabaliņam katrā no 4 istabas vai mājokļa stūriem, lai palielinātu aizsargājošās enerģijas frekvenci telpā. Tas rada aizsargājošu enerģijas vairogu, lai novērstu negatīvās enerģijas iekļūšanu jūsu telpā.

2. Izmantojiet melnā turmalīna īpašības, novietojot pa gabaliņam pie katras elektroniskās ierīces, īpaši datora, lai absorbētu jebkādu elektromagnētisko enerģiju.

Čakra: saknes.

Garums: ~ 3 - 5 (cm).

Šie ir dabiski akmeņi, tāpēc katrs no tiem ir unikāls, un tiem var būt nelieli iespiedumi un ieslēgumi - tā ir daļa no to dabiskā skaistuma.