20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Lazuritas
1 gab.

4,50

Pievienot grozam


Tas ir minerāls, kas pazīstams jau kopš seniem laikiem. Senie ēģiptieši to izmantoja skarabeju talismanu, piekariņu un citu dekoratīvu priekšmetu izgatavošanai. Faraona Tutanhamona sarkofāgs bija bagātīgi rotāts ar lazurīta akmeņiem un rotaslietām. Tradicionāli to izmantoja kā karalisko personu apbedīšanas kristālu, jo tas spēja veicināt atvērtību pret garīgo pasauli.

Realizējiet savu garīgo potenciālu ar lazurīta augsto vibrāciju enerģiju. Tā safīra zilā krāsa simbolizē pašizpausmi un apzināšanos, kā arī palīdz jums vairāk uzticēties savai intuīcijai. Lazurīts palīdz jums ceļā uz pašizpausmi un pašmācību. Tā saistība ar trešās acs čakru palīdz jums iedziļināties meditācijā, tāpēc tas ir ideāls akupunkts, ko izmantot meditācijas vai jogas prakses laikā.

Lietošanas pamācība: Jūs varētu piesaistīt lazurīts, ja meklējat labāku izpratni par savu dvēseli un savu garīgo dzīves mērķi. Šis akmens palīdz jums izmantot savu iekšējo gudrību un atvērties augstākai apziņai un garīgajam ceļam. Meditējiet ar lazurītu vismaz 11 minūtes dienā, lai sajustu tā enerģiju.

Zodiaka zīme: Strēlnieks, Svari.

Čakras: rīkles un trešās acs.
Šie ir dabiski akmeņi, tāpēc katrs no tiem ir unikāls, un tiem var būt nelieli iespiedumi un ieslēgumi, kas ir daļa no to dabiskā skaistuma.

Garums: ~ 2 - 4 (cm).