20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Dabīgā malahīta šķembas (XS)
1 gab.

1,20 €1,50

Pievienot grozam


Malahīts ir draugs, pie kura vērsties, kad tev nepieciešams nefiltrēts padoms par attiecībām vai dzīvi. Kā aizsargakmens, kas nodrošina prāta un gara līdzsvaru, tu vēlēsies šo kristālu turēt sev tuvumā.

Kā spēcīgs transformācijas akmens malahīts līdzsvaros tavas emocijas ar stabilizējošu jūtīgumu, lai tu varētu pieņemt racionālus lēmumus, kurus neaptumšotu sakāpinātas emocijas.

Patiess sirds sargs, malahīts ir mīlestības akmens, jo tā savienojums ar sirds čakru atver vārtus visiem mīlestības veidiem. Tas ir labākais mīlestības kristāls vīriešiem, jo pārstāv un harmonizē enerģijas ķermeņa vīrišķo pusi.

Malahīts ir ideāls kristāls tiem, kuri nekad neatrod ideālo partneri. Tā kā tas savienojas ar sirds čakru un atver to, malahīts dod spēku pārvarēt negatīvos modeļus. Meditējiet ar malahīta akmeni, lai atklātu šos negatīvos modeļus. Kad tos atpazīsi, malahīta enerģijas ieplūšana saules pinuma čakrā nodrošinās spēcīgu gribasspēka devu, kas palīdzēs tev saglabāt nodomu izvairīties no tām pašām lamatām. Ar šo pārliecinošo apņēmību jūs ne tikai spēsiet atturēties no atkārtotas ieslīdēšanas pazīstamās lamatās, bet arī sajutīsiet vitalitāti, kas mudinās jūs izdarīt pozitīvas izvēles citās jūsu dzīves jomās. Darbs ar malahīta akmeņiem ir kā garīga transformācija.

Čakras: sirds, rīkles.

Zodiaka zīme: Āzis, Skorpions.

Šie ir dabiski akmeņi, tāpēc katrs no tiem ir unikāls, un tiem var būt nelieli iespiedumi un ieslēgumi - daļa no to dabiskā skaistuma.

Garums: 1 - 2 (cm).