20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Botsvānas karneols S
1,5 - 3 (cm)

2,95 €3,95

Pievienot grozam


Šis kristāls, kas pazīstams kā ballītes dvēsele, ir spilgts - sākot ar krāsu un beidzot ar enerģiju. Ja jūtaties iesprūdis rutīnā vai garlaikojies, karneols ir enerģija, ko vēlaties uzaicināt savā dzīvē.

Karneols, kas pazīstams kā kaislību veicinošs akmens, palīdz aktivizēt jūsu dzīves spēku un atraisīt radošumu. Neatkarīgi no tā, vai jums nepieciešams piešķirt spēku personīgajā, profesionālajā vai radošajā dzīvē, karneols sniegs dzīvības enerģiju, kas jums nepieciešama pozitīvu pārmaiņu veicināšanai. Izmantojiet to, kad jūsu pašcieņa vai pašpārliecinātība ir pārbaudīta.

Aktivizējot pamata un sakrālo čakru, karneols pasargā jūs no pārlieku aktīvas prāta darbības un atjauno jūsu saikni ar instinktiem. Tas ir ideāls kristāls cilvēkiem, kas strādā radošās jomās, un tiem, kam nepieciešama drosmīga, motivējoša karneola enerģija.

Karneola kristāliem vienmēr patīk būt tuvu, tāpēc nēsājiet karneolu sev līdzi, lai kurp jūs dotos, vai turiet šo kristālu savā darbavietā vai radošajā telpā. Novietojiet kristālu uz nepabeigta radošā projekta, lai iegūtu radošumu, motivāciju un iedvesmu.

Zodiaka zīme: Vēzis, Lauva.

Čakras: pamatčakra, sakrālā.

Šie ir dabiski akmeņi, tāpēc katrs no tiem ir unikāls, un tiem var būt nelieli iegriezumi un ieslēgumi - daļa no to dabiskā skaistuma.

Atsevišķa kristāla garums: 1,5 - 3 (cm).