20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Karneola koks
Maģiskie kristāli

6,90

Pievienot grozam


Piepildiet savu telpu ar enerģiju un spirdzinājumu sniedzošu karneola dārgakmens koku. Šis skaisti veidotais koks ar karneola lapām iemieso dārgakmeņu koku simbolisko nozīmi, kas simbolizē saikni starp zemi un debesīm, izaugsmi un atjaunošanos. Šo dārgakmens koku bieži dēvē par dzīvības koku, un tas jūsu vidē ienes līdzsvara, vitalitātes un atjaunošanās sajūtu.

Karneols ir spilgti oranžs un sarkans akmens, kas pazīstams ar savu spēju vairot pašapziņu, pašpārliecinātību un radošo sparu. Tas palīdz šaubas par sevi pārvērst drosmē un apņēmībā, padarot to par ideālu akmeni tiem, kas meklē motivāciju un vitalitāti. Vēsturiski karneolu valkā kā aizsardzības un spēka talismanu, kas dod drosmi pārvarēt izaicinājumus.

Šī dārgakmens koka pamatne ir izgatavota no karneola šķembām, kas iestrādātas polirezīnā, vēl vairāk pastiprinot akmens enerģētiskās īpašības. Katrā kokā ir 21 akmens, kas izkārtoti pa trim akmeņiem katrā zarā uz septiņiem zariem, piešķirot kokam līdzsvarotu un harmonisku izskatu un izstarojot pozitīvu enerģiju.

Trīs iemesli, kāpēc šo dārgakmeņu koku ir vērts novietot savā dzīves telpā:

  • Tā zari ķer gaismu un aktivizē ametista dārgakmeņu dabisko enerģiju.
  • Tas pastiprina fengšui enerģiju, ienesot mieru un līdzsvaru jebkurā telpā.
  • Koks ir ne tikai skaists, bet arī nomierinošs un miermīlīgs.
Karneola dārgakmeņu koks ir lieliski piemērots darba telpai, dzīvojamai istabai vai meditācijas zonai - tas iedvesmo darbībai, radošumam un vitalitātei. Karneola satriecošais skaistums un spēcīgās īpašības padara to par nozīmīgu dāvanu vai mērķtiecīgu papildinājumu jebkurai telpai, uzlabojot gan tās enerģētisko, gan estētisko pievilcību.

Izmēri: 8 (cm).