20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Sodalīta koks
Maģiskie kristāli

6,90

Pievienot grozam


Uzlabojiet savu telpu ar sodalīta dārgakmens koka nomierinošo un gudrību iedvesmojošo enerģiju. Šis dārgakmens koks simbolizē dzīvības koku, saikni starp zemi un debesīm, kā arī izaugsmi un atjaunošanos. Sodalīta tumši zilās lapas sniedz miera, skaidrības un garīgā līdzsvara sajūtu, padarot šo koku par ideālu dekoratīvu un garīgu papildinājumu jebkurai telpai.

Sodalīts ir pazīstams ar savu spēju veicināt domu skaidrību, intuīciju un emocionālo līdzsvaru. Tas veicina racionālu domāšanu un padziļina izpratni, padarot to par spēcīgu akmeni tiem, kas vēlas uzlabot koncentrēšanās spējas, komunikāciju un pašizpausmi. Sodalīts palīdz arī nomierināt prātu un mazināt stresu, radot mierīgu un koncentrētu vidi.

Koka pamatne ir izgatavota no sodalīta šķembām, kas ir atlietas no polirezīna, lai vēl vairāk pastiprinātu šī akmens piezemējošās un skaidrā prāta īpašības. Katru koku rotā 21 akmens, pa trim akmeņiem uz katra no septiņiem zariem, radot vizuāli harmonisku un enerģētiski līdzsvarotu tēlu.

Trīs iemesli, kāpēc šo dārgakmeņu koku vajadzētu novietot savā dzīves telpā:

  • Koka zari ķer gaismu un aktivizē dārgakmeņu sodalīta izšķirošo enerģiju.
  • Tas pastiprina fengšui enerģiju, veicinot prāta skaidrību, mieru un līdzsvarotu komunikāciju.
  • Sodalīta tumši zilie toņi un elegantais koka dizains rada mierīgu, vizuāli nomierinošu vidi.
Sodalīta dārgakmens koks ir ideāli piemērots darba telpām, darbavietām vai meditācijas telpām, jo tas palīdz veicināt koncentrēšanos, skaidrību un emocionālo līdzsvaru. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties radīt mierīgu atmosfēru vai veicināt pārdomātu komunikāciju, šis dārgakmens koks piedāvā gan estētisku skaistumu, gan garīgas priekšrocības. Ar savu nomierinošo enerģiju šis koks var būt pārdomāta dāvana vai mērķtiecīgs mājokļa vai biroja papildinājums, kas ikdienā aicina uz gudrību un mieru.

Izmēri: 8 (cm).