20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Rožu kvarca koks
Maģiskie kristāli

6,90

Pievienot grozam


Ielūdziet mīlestību, harmoniju un emocionālo dziedināšanu savā telpā ar rožu kvarca dārgakmens koku. Šis koks savieno zemi un debesis, simbolizējot izaugsmi, atjaunošanos un nepārtrauktu dzīves ciklu. Rožkvara maigās lapas uzlabo jebkuras telpas dekoru un enerģiju, piepildot to ar nomierinošām un kopjošām vibrācijām.

Rozā kvarcs ir pazīstams kā beznosacījumu mīlestības akmens, kas veicina sevis mīlēšanu, līdzjūtību un emocionālo dziedināšanu. Tā maigi rozā nokrāsa rada miera un komforta sajūtu, palīdzot piesaistīt pozitīvas attiecības un padziļināt emocionālās saites. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties pastiprināt mīlestības enerģiju savā mājoklī vai radīt mierīgu atmosfēru meditācijai, rozā kvarcs nodrošina nomierinošu un uz sirdi vērstu enerģiju.

Šī dārgakmens koka pamatne ir izgatavota no rozā kvarca šķembām, kas atlietas no polirezīna, kas pastiprina akmens dabiskās īpašības. Kokā ir 21 akmens, pa trim akmeņiem katrā no septiņiem zariem, kas veido līdzsvarotu un vizuāli pievilcīgu dizainu.

Trīs iemesli, kāpēc jums vajadzētu šo dārgo koku savā dzīves telpā:

  • Koka zari ķer gaismu un aktivizē rožkvara dārgakmeņu mīlestības enerģiju.
  • Tas pastiprina fengšui enerģiju, veicinot mieru, mīlestību un emocionālo līdzsvaru jūsu vidē.
  • Maigie rozā toņi un graciozais dizains rada patīkamu un nomierinošu izskatu, kas lieliski iederas jebkurā telpā.

Rožu kvarca dārgakmens koks ir ideāli piemērots guļamistabām, meditācijas telpām vai kā centrālais elements jūsu dzīvojamā telpā - tas piedāvā gan skaistumu, gan emocionālu dziedināšanu. Tā maigā enerģija palīdz veicināt mīlestību, līdzjūtību un harmoniju, padarot to par pārdomātu dāvanu sev vai kādam īpašam cilvēkam, kā arī par nozīmīgu papildinājumu jūsu mājoklim.

Izmēri: 8 (cm).