20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Rozā kvarca kristāls
Maģiskie kristāli

5,00

Pievienot grozam


Rožu kvarcs: beznosacījumu mīlestības akmens

Rozā kvarcs ir skaista rozā kvarca šķirne, kas tiek novērtēta tās maigās un kopjošās enerģijas dēļ. Pazīstams kā "beznosacījumu mīlestības akmens", tas jau gadsimtiem ilgi ir bijis iecienīts kristālu dziedniecībā un garīgajās praksēs, jo veicina līdzjūtību, emocionālo dziedināšanu un sevis mīlēšanu.

Veidojums un izskats

Rozā kvarcs iegūst maigi sārtu nokrāsu, jo kvarca struktūrā ir titāna, dzelzs vai mangāna pēdas. Dabiskais rožkristāls, kas atrodams lielās atradnēs visā pasaulē, īpaši Brazīlijā, Madagaskarā un ASV, bieži vien veidojas masīvos gabalos, nevis dzidros kristālos, un tā krāsa var būt no gaiši rozā līdz piesātinātiem rozā toņiem.

Simbolisms un ārstnieciskās īpašības

Kristālu dziedniecībā rožkristālu visbiežāk saista ar sirds čakru, kas pārvalda mīlestību, attiecības un emocionālo līdzsvaru. Tas izstaro maigu, nomierinošu enerģiju, kas veicina empātiju un piedošanu, palīdzot dziedēt emocionālas brūces un stiprināt attiecības ar citiem cilvēkiem. Cilvēki bieži izmanto rozā kvarcu, lai savā dzīvē piesaistītu mīlestību - romantisku, platonisku vai pašmīlestību.

Turklāt šis akmens nomierina prātu un mazina trauksmi, padarot to par ideālu sabiedroto tiem, kas meklē iekšējo mieru un emocionālo stabilitāti. Rozā kvarcu bieži izmanto meditatīvās praksēs, lai atvērtu sirdi un atbrīvotos no negatīvām emocijām, piemēram, dusmām vai aizvainojuma.

Izmantošana ikdienā

Daudzi cilvēki rozā kvarcu iekļauj mājokļa interjerā, nēsā kā rotaslietas vai izvieto telpās, lai veicinātu mīlestības un harmonijas sajūtas. Saskaņā ar feng šui to novieto mājas attiecību stūrī, lai stiprinātu saikni un nodrošinātu romantisku enerģiju.

Daži cilvēki rozā kvarcu izmanto arī pašaprūpes rituālos, liekot to uz sirds meditācijas laikā vai nēsājot gabaliņu kabatā kā maigu atgādinājumu izturēties pret sevi ar labestību un līdzjūtību.

Rozā kvarca maigā enerģija padara to par daudzpusīgu un dziļi personisku akmeni, kas ir ideāli piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem kristālu dziedniekiem. Tā skaistums un kopjošās īpašības padara to par iecienītu izvēli emocionālās dziedināšanas, mīlestības un harmonijas veicināšanai visās dzīves jomās.

Garums: 3 - 4 (cm).