20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Limonīta koks
Maģiskie kristāli

6,90

Pievienot grozam


Ielūdziet siltumu, pozitīvismu un personīgo izaugsmi savā telpā ar Limonīta dārgakmeņu koku - skaistu, ar rokām darinātu izstrādājumu, kas paredzēts jūsu interjera un garīgās enerģijas pacelšanai. Katrā ar stiepli aptītā zariņā ir limonīta akmeņi, kas pazīstami ar savām enerģētiskajām un piezemējošajām īpašībām. Limonīta akmeņu bagātīgie, zemes toņi - no zeltaini brūniem līdz dzintariem - piešķir jebkurai telpai dabisku skaistumu un vitalitāti.

Limonīts ir spēcīgs akmens, kas veicina skaidrību, pārliecību un emocionālo līdzsvaru. Tas stiprina personīgās varas un lēmumu pieņemšanas izjūtu, palīdzot jums palikt pie zemes, cenšoties sasniegt personīgos un profesionālos mērķus. Tā enerģija atbalsta iekšējo spēku un izturību, padarot to par ideālu sabiedroto pārmaiņu un pārvērtību laikā.

Šis dārgakmens koks ir gan dekoratīvs elements, gan garīgs līdzeklis, kas ideāli piemērots dzīvojamai istabai, darba vietai vai meditācijas telpai. Koka piezemējošo enerģiju pastiprina tā stingrais pamats, kas simbolizē stabilitāti un iesakņotību, savukārt limonīta siltās krāsas piešķir videi dabisku eleganci.

Limonīts ir lieliski piemērots tiem, kas vēlas radīt harmonisku un pacilājošu atmosfēru, un tas ir daudzpusīgs papildinājums jebkurai telpai. Gan kā nozīmīga dāvana, gan kā skaists mājas akcents, tas veicina pozitīvismu, izaugsmi un pašapziņu, vienlaikus piešķirot interjeram unikālu, dabisku akcentu.

Izmēri: 8 (cm).