20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Hematīts neapstrādāts (M)
Brazīlija

5,90

Pievienot grozam


Hematīts ir spēcīgs akmens spēcīgiem cilvēkiem, kas palīdz viņiem būt patstāvīgākiem, ņemt likteni savās rokās, iegūt draugus, pārvarēt dusmas, stiprināt gribu un dod vairāk enerģijas.Tas rada aizsargājošu lauku, dziedē dvēseles brūces un piešķir dzīvei vairāk prieka un spontanitātes. Palīdz atraisīt pozitīvas spējas, kas uzlabo fizisko veselību, garīgo darbību un atmiņu.

Hematīts uzlabo oriģinālo domāšanu, precizitāti, stiprina gribu, apziņu, absorbē negatīvās enerģijas, izšķīdina trauksmi, dusmas, personības ierobežojumus, palīdz īstenot pārmaiņas, pārvarēt šķēršļus, kā arī dod piezemējumu, spēku, vitalitāti un drosmi. Visefektīvāk iedarbojas uz pamata čakru. Tiek uzskatīts, ka hematīta rotaslietu nēsāšana pasargā no nelaimes un nes veiksmi, mieru un klusumu. Literatūrā bieži sastopams apzīmējums "maģiskais akmens", tātad tas patiešām ir maģisks akmens, jo fiziskā ķermeņa dziedināšanā tas dara brīnumus. Hematīts palīdz veidoties šūnām, mazina asiņošanu, stiprina asinis, palīdz bezmiega gadījumā, nomierinoši iedarbojas uz nervu sistēmu, ārstē vēzi, palīdz atbrīvoties no sliktiem ieradumiem un palīdz pārvarēt stresu.

Hematītu izmanto dažādu asins slimību (anēmijas, leikēmijas, asinsrites traucējumu, asinsvadu sašaurinājumu, nosprostojumu u. c.) ārstēšanā. Tas palīdz hormonālo traucējumu ārstēšanā, stiprina plaušas un urīnpūsli, regulē asinsspiedienu, ietekmē nieres un asins attīrīšanas funkcijas.

Garums: ± 3-6 (cm).