20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Pirīta kristāls "Labklājība"
Peru

8,00

Pievienot grozam


Pirits ir metafizisks dārgums. Meklējiet šo akmeni, ja vēlaties atklāt savas dotības un tikt pamanīti pasaulē. Strādājot ar pirītu, jūs sasaucaties ar pārpilnības enerģiju. Būtu grūti atrast tādu dzīves jomu, kurā pirīts nebūtu noderīgs. Izmantojot pirīta akmens īpašības, jūs piesaistīsiet veiksmes un pozitīvisma pārpilnību mīlestībā, biznesā vai personīgajā dzīvē. Ļaujiet pirīta akmeņu enerģijai aiznest sevi ierobežojošus uzskatus un negatīvas domas, lai jūs varētu koncentrēties uz saviem centieniem. Pirits ir kā finanšu padomdevējs un dzīves treneris, kas ved jūs uz panākumiem.

Mums patīk turēt pirīta akmeni uz rakstāmgalda, jo tā apņēmības enerģija ir ideāli piemērota pēcpusdienām, kad mūsu enerģija ir traucēta. Tas paceļ mūsu garastāvokli, dod enerģijas pieplūdumu un iedrošina mūs turpināt iesākto. Pirīta akmens mērķtiecība nozīmē, ka jūs vienmēr gaidīsiet nākamo izaicinājumu. Tas ir arī viens no labākajiem feng šui kristāliem naudas un pārpilnības nodrošināšanai. Piešķiriet dzirksti savai darba telpai, vienlaikus ienesot labu vibrāciju pārpilnību.

Jau kopš seniem laikiem pirītu augstu vērtē un izmanto gudrības sargātāji. Tiek uzskatīts, ka tas ne tikai piesaista bagātību, pārpilnību un veiksmi, bet tam piemīt arī spēcīga aizsargājoša enerģija. Senajās civilizācijās to bieži nēsāja kā aizsargvairogu, jo tā spoguļattēla īpašības atvairīja un atstaroja nevēlamu enerģiju atpakaļ pie sākotnējā sūtītāja. Ja tev blakus ir pirīta akmens, tava aura un enerģija ir pasargāta no negācijām.

Šie ir dabiski akmeņi, tāpēc katrs no tiem ir unikāls, un tiem var būt nelieli iespiedumi un ieslēgumi, kas ir daļa no to dabiskā skaistuma.

Garums: 2 - 5 (cm).