20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Dabīgais kunzīts
~ 2 - 4 (cm)

3,49 €4,49

Pievienot grozam


Kuncīta maigā daba un sievišķīgās krāsas var šķist kaprīzas, taču kuncīts ir viens no spēcīgākajiem kristāliem, kas aizvāc tumšo drūmumu un negatīvās sajūtas.

Kunzīts ir viens no visnomierinošākajiem akmeņiem, kādu vien var iedomāties. Šis kristāls mums atgādina, ka, neraugoties uz grūtībām un raizēm, nav nekā tāda, ko nevarētu pārvarēt, un ka vislielāko spēku dod uzticīga un atvērta sirds.

Kunzīts ir caurstrāvots ar sievišķīgu enerģiju un tik daudz augstām vibrācijām, ka tas gluži vienkārši dungo. Tas ir akmens, kas ir slavens ar to, ka neticami efektīvi novērš emocionālos šķēršļus, īpaši sirds jomā. Ikviens, kam ir grūtības pielāgoties dzīves pārmaiņām, vai tas, kurš saskaras ar jauna šķiršanās triecienu, vai tas, kurš ir iesprūdis zemās vibrācijās, izmantojot Kuncīta akmens spēku, var atbrīvoties no šīm traumām un atbrīvot vietu iekšējam mieram, sevis mīlestībai, veselībai un harmonijai.

Tiem, kuri mēdz emocionāli noslēgties, kunzīts palīdzēs izkļūt no savas čaulas. Tā ir maiga enerģija, kas piepildīta ar beznosacījumu mīlestību un līdzjūtību pret sevi. Ja tev ir grūtības uzturēt dziļas attiecības, ja jūti, ka tava uzticība ir zudusi un tava sirds ir ieslēgta ciešā kastē, ļauj Kuncīta augstajām vibrācijām iekļūt iekšienē un atvērt šo kasti. Maigs, rozā un salds, kunzīts iedvesmo iecietību, labvēlību, atvērtību visām iespējām, kas nāk jūsu ceļā, augstāku empātijas līmeni un brīvu un vieglu pašizpausmi. Tas neļauj jums zaudēt cieņu pret savām robežām. Kunzīts saprot, ka, lai gan robežas ir svarīgas, tām nevajadzētu jūs ierobežot.

Čakra: sirds.

Atsevišķa kristāla garums: ~ 2 - 4 (cm).