20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Agatas sfēra
Maģiskie kristāli

29,00

Pievienot grozam


Agātam, akmenim, kas pazīstams ar skaistajiem joslu rakstiem, piemīt maiga, stabilizējoša enerģija, kas veicina iekšējo līdzsvaru un harmoniju. Agāta enerģija, veidojot sfēru, vienmērīgi plūst visos virzienos, padarot to par spēcīgu līdzekli, lai radītu mierīgu, koncentrētu telpu un veicinātu emocionālo stabilitāti. Katra ahāta sfēra ir unikāla, tās krāsas un sarežģītie slāņi atspoguļo zemējošās un kopjošās īpašības.

Agāta sfēras enerģētiskās priekšrocības:
  • Emocionālais līdzsvars un harmonija: agāts ir pazīstams ar savu piezemējošo enerģiju, kas palīdz mazināt emocionālo nelīdzsvarotību un vairot miera sajūtu. Tas maigi mazina trauksmi un stresu, sniedzot mieru prātam un sirdij.
  • Stabilizējoša un piezemējoša enerģija: Agāts ir dziļi saistīts ar Zemes enerģijām, tāpēc tas ir piezemējošs un stabilitātes akmens. Tas palīdz saglabāt līdzsvaru nemierīgos laikos un stiprina spēju saglabāt mieru un koncentrēšanos.
  • Veicina skaidrību un koncentrēšanos: agāts veicina skaidru domāšanu un koncentrē uzmanību. Lietojot meditācijā vai glabājot darba vietā, ahāta bumba palīdz nodrošināt prāta skaidrību un praktisku lēmumu pieņemšanu.
Kā lietot ahāta bumbu:
  • Kā izmantot ahāta bumbu: mājas dekors un enerģijas līdzsvarotājs: novietojiet ahāta bumbu savā dzīvojamā istabā vai darba vietā, lai radītu mierīgu un līdzsvarotu vidi. Sfēriskā forma nodrošina vienmērīgu enerģijas plūsmu visā telpā un veicina harmoniju.
  • Meditācijas līdzeklis: meditācijas laikā turiet ahāta bumbu, lai piezemētu savu enerģiju un uzlabotu iekšējo stabilitāti. Tās nomierinošās vibrācijas palīdz nomierināt prātu un rast iekšējo līdzsvaru.
  • Personīga spēka piešķiršana: turiet ahāta bumbu uz rakstāmgalda vai naktsgaldiņa, lai saglabātu stabilitāti, koncentrēšanos un spēku visas dienas garumā.

Kopšana un attīrīšana:
Agātu var notīrīt ar tekošu ūdeni vai uz dažām stundām atstājot to sāls bļodā. Jūs varat arī uzlādēt tā enerģiju, novietojot to mēness gaismā vai izmantojot skaņas attīrīšanas paņēmienus, piemēram, zvaniņus vai dziedošās bļodas.

Agāta bumba ir ideāls palīgs tiem, kas meklē emocionālo līdzsvaru, skaidrību un piezemēšanos. Tās kopjošā enerģija maigi atbalsta labsajūtu, padarot to par skaistu un nomierinošu papildinājumu jebkurai telpai.