20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Malahīta kristāls
-

49,00

Pievienot grozam


Malahīts ir burvīgs zaļš kristāls, kura tumšo un gaišo toņu raksti mirdz, simbolizējot izaugsmi un pārvērtības. Pazīstams kā spēcīgs aizsardzības akmens, malahīts absorbē negatīvās vides enerģijas un pasargā no kaitējuma, īpaši pārmaiņu laikā. Tāpēc tas ir ideāls sabiedrotais tiem, kas piedzīvo personīgo izaugsmi vai meklē pārmaiņas dzīvē.

Malahīts ir cieši saistīts ar sirds čakru, veicinot emocionālo dziedināšanu un palīdzot atbrīvoties no vecām traumām, bailēm un emocionāliem šķēršļiem. Tas mudina atbrīvoties no ierobežojošiem modeļiem un ar atvērtu sirdi pieņemt pozitīvas pārmaiņas. Līdzsvarojot emocijas, malahīts ļauj jums virzīties uz priekšu ar pārliecību un emocionālo noturību.

Šis kristāls ir pazīstams arī ar to, ka palielina enerģiju, uzlabo intuīciju un veicina radošumu. To bieži izmanto meditācijā, lai padziļinātu pašizziņu un veicinātu garīgo izaugsmi. Nēsāts kā rotaslietas, nēsāts kā talismans vai glabāts mājās, malahīts izstaro spēcīgu aizsargājošu enerģiju, neļaujot negatīvismam izpausties un dodot jums spēku spert drosmīgus soļus ceļā uz pārvērtībām.

Malahīts ir ne tikai skaists kristāls, bet arī spēcīgs sabiedrotais personīgajai dziedināšanai, izaugsmei un aizsardzībai, kas drosmīgi un skaidri vada jūs cauri dzīves pārmaiņām.

  • Izmēri: 7 x 5 x 2 (cm).
  • Svars: 215 (g).