20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Ametists M
Bolīvija

4,50

Pievienot grozam


Ametista kristāla īpašības ir cieši saistītas ar trešās acs čakru, kas ir garīguma un intuīcijas centrs, un kroņa čakru, kas kontrolē mūsu saikni ar Visumu. Šie enerģētiskie centri ir saistīti ar violetu krāsu, kas palīdz izskaidrot, kāpēc ametista kristāls ir tik spēcīgs akmens trešās acs un vainaga čakras līdzsvarošanai, atvēršanai un aktivizēšanai. Strādājot ar ametista kristāla īpašībām, lai savā dzīvē ienestu vairāk miera, relaksācijas un garīgās apziņas, jūs sāksiet saprast, kāpēc ametists ir viens no populārākajiem un pieprasītākajiem kristāliem visā pasaulē.

Ametista kristālam ir jābūt katra kristālu mīļotāja kolekcijā. Ametists ļauj jums nomierināt prātu, kas var palīdzēt jums labāk gulēt, meditēt un kopumā piedzīvot augstāku būtības stāvokli. Neatkarīgi no tā, kas jūs esat un kādi ir jūsu dzīves mērķi, ametista kristāls var jums palīdzēt jūsu dzīves ceļā.

Daži no pazīstamākajiem veidiem, kā izmantot ametista īpašības, ir garīgās prakses, jo īpaši saiknes padziļināšana ar sevi un spēja izmantot savu intuīciju. Ametists ne tikai pastiprina intuitīvo izjūtu, bet arī palīdz sasniegt iekšējo mieru un ļauj atpūsties un relaksēties, kad tas ir visvairāk nepieciešams - pirms gulētiešanas, stresa situācijā vai pirms meditācijas uzsākšanas.

Ametists arī aizsargā jūsu garu, apvijot jūsu enerģētisko lauku violetas gaismas burbulī. Paaugstinot jūsu enerģētisko vibrāciju un saglabājot jūsu garu mierīgu, šis kristāls var būt spēcīgs enerģētiskais vairogs.

Mūsu iecienītākais veids, kā izmantot ametista īpašības, lai rastu iekšējo mieru, ir izveidot savu personīgo kristālu programmu. Nēsājot ametista kristāla rotaslietas, nēsājot šo akmeni līdzi un iekļaujot to savā telpā, jūs varat radīt iekšēju un ārēju mierīgu un relaksējošu vidi, lai kur jūs atrastos vai ko darītu.

Kā lietot ametistu?

Nēsāšana: Ametista rotaslietu nēsāšana ir spēcīgs veids, kā saglabāt kontaktu ar kristāla enerģiju visas dienas garumā. Ametista rokassprādze, kulons vai auskari var būt atgādinājums, kā saglabāt iekšējo mieru, lai jūs nebūtu neaizsargāti pret ārpasaules raizēm vai traucējošiem faktoriem.

Ametistu var nēsāt ne tikai līdzi, bet arī nēsāt rokassomiņā vai kabatā, lai saglabātu tā enerģiju un sazinātos ar to, kad tas visvairāk nepieciešams. Ja jūtat nepieciešamību atjaunot saikni ar tā mierīgo enerģiju, turiet kristālu rokās un pāris reizes ieelpojiet, lai iekustinātos mierīgākā stāvoklī.

Glabājiet kristālu savā personīgajā telpā: novietojiet ametistu pie gultas, darba vietā vai vietā, kur to redzēsiet katru dienu, lai atgādinātu, ka miers jums ir pieejams vienmēr, kad tas jums nepieciešams. Ametists arī izstaros nomierinošu enerģiju, radot mierīgāku vidi.

Čakras: Trešā acs, vainags.

Šie ir dabiski akmeņi, tāpēc katrs no tiem ir unikāls, un tiem var būt nelieli iespiedumi, ieslēgumi - daļa no to dabiskā skaistuma.

Garums: ~ 2 (cm).