20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Ametista koks
Maģiskie kristāli

6,90

Pievienot grozam


Dārgakmeņu koki, kas pazīstami kā izaugsmes un atjaunošanās simbols, savieno zemi un debesis, radot līdzsvaru un harmoniju jūsu vidē. Tos bieži dēvē par dzīvības kokiem, tiem ir dziļa simboliska nozīme, un tie simbolizē dzīvības, izaugsmes un atjaunošanās ciklu.

Šis ametista dārgakmens koks ir ne tikai dekoratīvs elements, bet arī dziedinošas enerģijas avots. Šī koka lapas ir izgatavotas no pulētiem ametista kristāliem, tāpēc tas pastiprina garīgo atmosfēru jūsu telpā, veicinot skaidrību, līdzsvaru un augstāku apziņu. Ametists ar burvīgām nokrāsām no gaiši lavandu līdz tumši violetai krāsai ir slavens ar savu spēju atvērt ceļus uz apgaismību un savienot fiziskās un garīgās enerģijas.

Koka pamatne ir izgatavota no ametista šķembām, kas ir ietītas izturīgā polirezīna apvalkā, lai vēl vairāk pastiprinātu akmens nomierinošo enerģiju. Katrā kokā ir 21 akmens, kas izkārtoti pa trim akmeņiem uz septiņiem zariem, padarot koku vizuāli satriecošu un līdzsvarotu.

Trīs iemesli, kāpēc šo dārgo koku ir vērts novietot savā dzīves telpā:

  • Tā zari ķer gaismu un aktivizē ametista dārgakmeņu dabisko enerģiju.
  • Tas pastiprina fengšui enerģiju, ienesot mieru un līdzsvaru jebkurā telpā.
  • Koks ir ne tikai skaists, bet arī nomierinošs un miermīlīgs.
Šis ametista dārgakmeņu koks ir ideāli piemērots meditācijas telpām, guļamistabām vai kā centrālais elements jūsu dzīves telpā, jo tas piedāvā gan estētisku šarmu, gan garīgu bagātinājumu. Dabas skaistuma un ametista dziedniecisko īpašību kombinācija padara to par lielisku dāvanu vai nozīmīgu papildinājumu jūsu personīgajai telpai.

Izmēri: 8 (cm).