20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Ametista kristāls
Maģiskie kristāli

19,00

Pievienot grozam


Ametists ir viens no pasaulē visvērtīgākajiem kristāliem, kas pazīstams ar skaistajām violetajām nokrāsām un spēcīgajām nomierinošajām un garīgajām īpašībām. Jau gadsimtiem ilgi ametists tiek izmantots, lai veicinātu nomierināšanos, uzlabotu intuīciju un sekmētu garīgo izaugsmi, tādēļ tas ir viens no galvenajiem meditācijas un emocionālās dziedināšanas akmeņiem.

Ametista enerģētiskās īpašības:
  • Ametists ir plaši pazīstams ar savu nomierinošo enerģiju, tāpēc tas ir lielisks akmens stresa, trauksmes un emocionālās spriedzes mazināšanai. Tā mierīgās vibrācijas rada mieru prātā un sirdī.
  • Stiprina intuīciju un garīgo apziņu: bieži dēvēts par garīgās atmodas akmeni, ametists palīdz stiprināt saikni ar augstāko apziņu un intuīciju un ir ideāli piemērots meditācijai un garīgām praksēm.
  • Emocionālā dziedināšana: Ametista maigā enerģija var palīdzēt dziedēt emocionālas brūces, nodrošināt skaidrību un atbalstīt personīgo transformāciju.

Kā lietot ametistu:
  • Ametists: Meditācijas laikā uzlieciet ametistu uz savas trešās acs vai turiet to rokās, lai stiprinātu saikni ar savu iekšējo "es" un uzlabotu garīgo izpratni.
  • Miega palīglīdzeklis: turiet ametista gabaliņu pie gultas, lai palīdzētu mierīgi gulēt un novērstu murgu vai bezmiegu.
  • Enerģijas attīrīšana: nēsājiet ametistu līdzi, lai attīrītu savu auru un pasargātu sevi no negatīvām enerģijām visas dienas garumā.

Kopšana un tīrīšana:
Lai ametists būtu tīrs, bieži attīriet to, izmantojot mēness gaismu vai skaņas attīrīšanas metodes, piemēram, zvanot uz bļodām vai zvaniem.

Ametists ir ideāli piemērots tiem, kas meklē mieru, emocionālo līdzsvaru un garīgo attīstību, tāpēc tas ir neaizstājams kristāls ikvienam, kas vēlas uzlabot mieru un intuīciju savā dzīvē.