20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Turmalīna kvarcs
3 - 4 (cm)

5,90

Pievienot grozam


Kas notiek, ja vienā akmenī apvieno divus spēcīgākos kristālus? Uzziniet to, strādājot ar turmalīna kvarca kristālu. Lai gan kvarcu un melno turmalīnu iesaka izmantot to spēcīgās attīrošās enerģijas dēļ, veidi, kā tie darbojas, lai attīrītu un līdzsvarotu jūsu garu, patiesībā ir ļoti atšķirīgi. Melnais turmalīns absorbē negatīvo enerģiju un pasargā jūs no tās ietekmes, savukārt dzidrais kvarcs attīra jūsu enerģētiskos blokus un pastiprina jūsu pozitīvo spēku.

Pateicoties kvarca dzidrībai un enerģiju veicinošajam spēkam un turmalīna aizsardzībai, šis akmens ir lieliski piemērots pat visdziļāko baiļu pārvarēšanai. Jūs sajutīsiet enerģijas pieplūdumu, kas mudinās jūs pārvarēt sevi graujošu uzvedību un domas. Šis akmens nozīmē apzināties sevī esošo spēku, kas ļauj atrisināt vai tikt galā ar jebkuru problēmu jūsu dzīvē. Pieskarieties turmalīna kvarcam, kad nepieciešams harmonizēt prātu un garu un piesaistīt panākumus un pārpilnību, ko sniedz pozitīvas dzīves izvēles.

Mēs izmantojam šo kristālu, lai pārprogrammētu negatīvos domāšanas modeļus. Mums visiem ir lietas, kuras mēs domājam, ka nevaram izdarīt. Nemēģinot, mēs zemapziņā sevi ierobežojam ar tādām domām kā "es nevaru dabūt šo darbu" vai "es nevaru sasniegt šo mērķi". Šo sevi kropļojošo pārliecību laušana ir sarežģīta, bet nepieciešama, lai gūtu panākumus. Ikreiz, kad jūtamies iesprūduši vienā un tajā pašā negatīvajā pārliecībā, mēs pielietojam šo praksi ar turmalīna kvarcu.

Izmantojot pārprogrammēšanas praksi, jūs ļaujat kvarca skaidrībai un melnā turmalīna zemei radīt prāta, ķermeņa un gara harmoniju. Atkārtojiet to ikreiz, kad jūtat, ka šaubas par sevi sāk atkal iezagties jūsu prāta telpā. Tas palīdz jums izlauzties cauri vecajam, stagnējošajam enerģētiskajam modelim un atvērt sevi neierobežotajām iespējām, ko Visums jums ir sagatavojis.