20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Kalnu kristāla koks
Maģiskie kristāli

6,90

Pievienot grozam


Dārgakmeņu kokiem ir simboliska nozīme, tie savieno zemi un debesis, izaugsmi un atjaunošanos.

Simbolisms
  • Izaugsme un labklājība: koks simbolizē izaugsmi, pārpilnību un dzīves savstarpējo saistību. Katrs zars simbolizē dažādus ceļus un iespējas, tāpēc koks atgādina par personīgo attīstību.
  • Skaidrība un attīrīšanās: kalnu kristāls bieži tiek uzskatīts par skaidrības simbolu, kas veicina skaidras domas un emocionālu tīrību. Kristāla dzidrā daba atspoguļo ideju par nodomu un rīcības caurspīdīgumu.
Akmens kristāla dārgakmeņi ir ļoti svarīgi fengšui - senā praksē, kuras mērķis ir harmonizēt cilvēku ar apkārtējo vidi. Tiek uzskatīts, ka šie koki veicina pozitīvās enerģijas plūsmu, ko dēvē par chi, un veicina līdzsvaru un harmoniju telpā.

Feng šui priekšmetu izvietojums ir ļoti svarīgs, lai piesaistītu bagātību un labklājību. Akmens kristāls ir saistīts ar pārpilnību, un dārgakmeņu novietošana noteiktās vietās, piemēram, dienvidaustrumu stūrī, ko bieži dēvē par bagātības stūri, var veicināt finansiālās iespējas. Koka zari simbolizē izaugsmi un potenciālu, pastiprinot ideju par veiksmes piesaisti.

Turklāt kalnu kristāls ir pazīstams ar savu spēju veicināt emocionālo harmoniju un mieru. Dārgakmens koka novietošana dzīvojamā telpā var palīdzēt kliedēt negatīvās enerģijas, radot mierīgu atmosfēru, kas veicina pozitīvu komunikāciju starp ģimenes locekļiem. Šis emocionālais līdzsvars ir būtisks vispārējai labsajūtai.

Katra mājas telpa atbilst dažādiem dzīves aspektiem, piemēram, veselībai, attiecībām un karjerai. Novietojot kalnu kristāla dārgakmens koku šajās konkrētajās zonās, jūs varat uzlabot šos aspektus. Piemēram, novietojot koku mājas centrā, tiek veicināta vispārēja harmonija, savukārt koks bērna istabā var iedvesmot radošumu un emocionālo stabilitāti.

Izmēri: 8 (cm).