20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Mukaito jaspju lode (5 cm)
5 (cm)

26,00

Pievienot grozam


Mucaite Jaspers, kam piemīt dinamiskas, zemes krāsas, izmanto spēcīgo zemes enerģiju, lai palīdzētu piezemēt un koncentrēt garu. Kā stabils un uzticams sabiedrotais, mukaīta kristāls nodrošina personīgo spēku un gribasspēku - īpašības, kas nepieciešamas, lai stiprinātu drosmi un spriestspēju, pieņemot svarīgus dzīves lēmumus.

Kā kafijas tasīte dvēselei mukaīta kristāls ir lielisks enerģijas avots, kas attīra un aktivizē sakņu čakru, sakrālo čakru un saules pinuma čakru. Nepieciešams garīgs pacēlums? Mukaita kristāls mudina jūs ņemt likteni savās rokās un īstenot savus lielākos sapņus. Tas mums atgādina, ka mēs esam savas dzīves saimnieki un ir pienācis laiks sākt pieņemt svarīgus lēmumus.

Mukaita kristāla spēcīgā piezemējošā enerģija virza mūs uz izvēlēm, kas atspoguļo mūsu cerības, nevis bailes. Katru reizi, kad uzlūkojat mukaita kristālu, izmantojiet tā zemes vibrācijas, lai atgādinātu sev, ka nekad neesat pārāk vecs, lai izvirzītu vēl kādu mērķi vai radītu jaunu sapni.

Diametrs: 5 (cm).

Šie ir dabiski akmeņi, tāpēc katrs no tiem ir unikāls, un tiem var būt nelieli iegriezumi un ieslēgumi - daļa no to dabiskā skaistuma.





Saistītās preces tiek iegādātas arī kopā