20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Kambaba jaspju kristāls
Maģiskie kristāli

14,00

Pievienot grozam


Kambaba jaspīrs ir iespaidīgs kristāls, kas slavens ar saviem tumši zaļajiem un melnajiem virpuļveida rakstiem, kas atgādina senus mežus un dabas noslēpumus. To bieži dēvē par "miera un klusuma akmeni", un tiek uzskatīts, ka tas nomierina nemierīgu prātu un nomierina vētrainas emocijas, tāpēc to labprāt izvēlas tie, kas meklē līdzsvaru un dziļāku saikni ar dabas pasauli.

Tiek uzskatīts, ka šis unikālais jaspīts veicina piezemēšanos, baro enerģiju un emocionālo dziedināšanu, un tas ir ideāli piemērots meditācijai un iekšējā miera sajūtas kultivēšanai. Daudzi kristālu entuziasti Kambabas jaspīrus izmanto, lai atbrīvotos no negatīviem domu modeļiem un palielinātu prāta skaidrību, palīdzot viņiem mierīgi un stingri domāt sarežģītās situācijās.

Neatkarīgi no tā aizsargājošajām īpašībām, spējas nomierināt trauksmi vai vienkārši tā valdzinošo rakstu pievilcības, Kambaba jaspīrs ir nepieciešams ikvienam, kurš vēlas ienest savā dzīvē harmonijas un atjaunotības sajūtu. Ideāli piemērots meditācijas telpām, darba videi vai kā skaists papildinājums jūsu kristālu kolekcijai.

Garums: 5 - 6 (cm).