20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Sāls opāla kabatlakatiņš "Spēks"
Peru

14,90

Pievienot grozam


Zaļais opāls ir kristāls, kas cieši saistīts ar sirdi. Opāls ir paredzēts, lai sniegtu atdzīvinošu un atjaunojošu enerģiju ikvienam, kas cīnās ar emocionālām sirdssāpēm. Tas ir ideāls kristāls tiem, kas nesen piedzīvojuši traumas vai skumjas, izjukušas attiecības vai sāpīgas nesaskaņas. Zaļais opāls palīdz mums atklāt spēku, kas mums bija iepriekš, un mudina to izmantot, lai virzītos uz priekšu un atjaunotos. Šis kristāls mums parāda, ka viss, kas mums šajā dzīvē patiešām ir vajadzīgs, esam mēs paši, un katru dienu atgādina mums par iekšējo spēku, kas mums patiesi piemīt.

Zaļais opāls ir arī akmens, kas ir šeit, lai nomierinātu jūs hiperemocionālā periodā. Turot to rokās, var sajust tā nomierinošās enerģijas, vienkārši pieskaroties tam. Mēs iesakām meditēt ar zaļā opāla gabaliņu ikvienam, kurš cīnās ar emocijām. To darot, ne tikai nomierināsiet savas emocijas, bet arī palēnināsiet prāta darbību. Mums ir svarīgi kaut uz mirkli atkāpties no ikdienas rutīnas un likt sevi pirmajā vietā. Regulāra meditācija ar zaļo opālu var palīdzēt jums pilnībā atvērties un attīrīt sirdi no visām nevēlamajām emocijām.

Ja jūs pastāvīgi sapņojat, zaļais opāls var jums palīdzēt. Šis kristāls palīdz attīrīt prātu un labāk apzināties apkārtējo vidi. Daudzo apkārtējo traucējošo faktoru dēļ mēs pastāvīgi aizmirstam uztvert apkārtējo vidi. Zaļais opāls atgādina mums dzīvot mirklī un izbaudīt to, kas mūs ieskauj, nevis to, kas novērš mūsu uzmanību.

  • Garums: 4,5 - 6 (cm).