20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Rozā opāls
Peru

12,90

Pievienot grozam


Rozā opāla akmens piepilda jūsu auru ar mierīgu un mierīgu enerģiju. Tas ir ļoti labs akmens emocionālai dziedināšanai un emocionālam līdzsvaram. Guļot ar šiem dziedinošajiem akmeņiem zem spilvena vai meditējot ar rozā opāla akmeni virs sirds čakras, sirds piepildās ar līdzjūtību un mudina jūs viegli atrisināt sāpīgus emocionālus notikumus vai atmiņas. Mēs uzskatām, ka kopā ar rožaino kvarcu, smaragdu un rodohrozītu tas ir viens no spēcīgākajiem sirds čakras akmeņiem.

Rozā opāls ir īpaši noderīgs jutīgiem cilvēkiem, kuriem nepieciešams dziedēt sirds brūces. Rozā opāla dziednieciskajām īpašībām piemīt maiga frekvence, kas palīdz nomierināt emocionālo ķermeni, attīra un nomierina sirdi, lai jūs sajustu mīlestību, mieru un cerību. Ja atgūstaties pēc šķiršanās vai mīļotā cilvēka zaudējuma, šie akmeņi palīdzēs dziedēt sirdi un sāpīgās emocijas, iedrošinot jūs doties tālāk un atkal atvērt sirdi mīlestībai.

Rozā opāls ne tikai dziedē sirdslietas, bet arī mudina atbrīvoties no bailēm un trauksmes. Tas palīdz izkliedēt stresu, lai jūs varētu būt koncentrētāki un mierīgāki. Ja bieži esat nervozs vai nemierīgs, pamēģiniet nēsāt rozā opāla akmeņus kopā ar rozā kvarcu, zilo ahātu un citiem nomierinošiem kristāliem, lai nomierinātu nervus.

Šie ir dabiski akmeņi, tāpēc katrs no tiem ir unikāls, un tiem var būt nelieli iespiedumi un ieslēgumi, kas ir daļa no to dabiskā skaistuma.

Garums: 2 - 4 (cm).