20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Labradorīta kristāls
Maģiskie kristāli

5,00

Pievienot grozam


Labradorīts: pārmaiņu un aizsardzības akmens

Labradorīts ir fascinējošs laukšpata minerāls, kas pazīstams ar savu iespaidīgo krāsu gammu, ko bieži dēvē par "labradorescenci". Labradorīts ir kļuvis par kristālu entuziastu un garīgās prakses piekritēju iecienītu akmeni, jo tā nezemi zilie, zaļie, zelta un dažkārt pat violetie toņi mainās un mirdz, gaismai atstarojoties no tā virsmas. Šī unikālā optiskā parādība ir fascinējusi cilvēkus gadsimtiem ilgi, un to plaši izmanto rotaslietās un dekoratīvajos izstrādājumos.

Veidošanās un izskats

Labradorīts parasti veidojas vulkāniskajos iežos, un tā izcelsme galvenokārt ir Kanādā, Madagaskarā un Somijā. Tas ir zaļā, pelēkā, melnā vai caurspīdīgā krāsā ar mirdzošu krāsu spēli, kas rada maģisku un dinamisku vizuālo efektu.

Simbolisms un ārstnieciskās īpašības

Labradorīts bieži tiek saistīts ar transformāciju un pārmaiņām, tāpēc tas ir ideāls akmens tiem, kuri piedzīvo pārejas periodus. Tā enerģija stimulē intuīciju un uzlabo intuitīvās spējas, palīdzot cilvēkiem izmantot savu iekšējo gudrību un ar pārliecību stāties pretī dzīves izaicinājumiem.

Viens no svarīgākajiem labradorīta aspektiem ir tā aizsargājošās īpašības. Tas veido vairogu ap auru, aizsargājot no negatīvām enerģijām un nevēlamas ietekmes. Šī iemesla dēļ tas ir populāra izvēle tiem, kuri strādā ar enerģiju un vēlas saglabāt emocionālo līdzsvaru dzīvē.

Labradorīts tiek uzskatīts ne tikai par aizsargājošu, bet arī par iedvesmas un radošuma akmeni. Tas atmodina iztēli, veicina oriģinalitāti un stiprina spēju izpausties. Daudzi mākslinieki un rakstnieki labradorītu tur sev līdzās, lai palīdzētu iedegt radošo dzirksti un pārvarēt šķēršļus.

Lietošana ikdienā

Labradorītu ikdienā var izmantot dažādos veidos. Daudzi cilvēki to nēsā kā piekariņu kakla vai sirds čakras tuvumā, lai uzlabotu komunikāciju un emocionālo izpausmi.

Mājas interjerā labradorīta akmeņus var novietot meditācijas zonās, darba vietās vai guļamistabās, lai radītu nomierinošu vidi un veicinātu domu skaidrību. Tā hipnotiskās krāsas var būt arī interjera dizaina akcents, piešķirot tam eleganci un mistiku.

Meditācijas laikā labradorītu var turēt rokās vai novietot uz ķermeņa, lai atvieglotu introspekciju un veicinātu intuitīvās ieskatu spējas.

Garums: 3 - 4 (cm).