20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
PUIKI DOVANA
Piecu smalcinātāju komplekts
Maģiskie rituāli

22,00

Pievienot grozam



  • Komplektā ietilpst rožu kvarcs, turmalīns, ametists, pirits un kalnu kristāls.
  • Kastītes izmēri: 8,5 x 10 x 4 (cm).

Pirits ir metafizisks dārgums. Meklējiet šo akmeni, kad vēlaties atklāt savas dāvanas un tikt pamanīti pasaulē. Darbs ar pirītu saskaņo jūs ar pārpilnības enerģiju. Būtu grūti atrast tādu dzīves jomu, kurā pirīts nevarētu gūt labumu. Izmantojot pirīta akmens īpašības, jūs piesaistīsiet veiksmes un pozitīvisma pārpilnību mīlestībā, biznesā vai personīgajā dzīvē. Ļaujiet pirīta akmeņu enerģijai aiznest sevi ierobežojošus uzskatus un negatīvas domas, lai jūs varētu koncentrēties uz saviem centieniem. Pirits ir kā finanšu padomdevējs un dzīves treneris, kas vada jūs uz panākumiem.

Kas notiek, ja vienā akmenī apvieno divus spēcīgākos kristālus? Uzziniet to, strādājot ar turmalīna kvarca kristālu. Lai gan kvarcu un melno turmalīnu iesaka izmantot to spēcīgās attīrošās enerģijas dēļ, veidi, kā tie darbojas, lai attīrītu un līdzsvarotu jūsu garu, patiesībā ir ļoti atšķirīgi. Melnais turmalīns absorbē negatīvo enerģiju un pasargā jūs no tās ietekmes, savukārt dzidrais kvarcs attīra jūsu enerģētiskos blokus un pastiprina jūsu pozitīvo spēku.

Skaties uz pasauli caur rožainiem stikliem ar rožainā kvarca kristālu beznosacījumu mīlestību. Šis kristāls darbojas kā maigs atgādinājums, ka vispirms un galvenokārt jāmīl un jākopj sevi. Darbs ar rožaino kvarcu atver sirdi visa veida mīlestībai: mīlestībai pret sevi, ģimeni, draugiem, savu otro pusīti un citiem.

Kristālu pasaulēkalnu kristāls ir īsta klinšu zvaigzne. Ja tavam garam trūkst gaismas, kalnu kristāla attīrošā enerģija ienesīs skaidrību par lietām, pēc kurām tev dzīvē būtu jātiecas. Kalnu kristāla spēja ieprogrammēt palīdz tev padarīt savus nodomus skaidrākus nekā jebkad agrāk. Kad ieprogrammēsi savu kalnu kristālu, tas nepārtraukti nesīs tavas vēlmes Visumā pat tad, kad tu par tām nedomāsi. Dzidrā kvarca dziednieciskās īpašības uzlabos un pastiprinās arī visu pārējo kristālu, kas ar to saskaras, enerģijas līmeni.

Ametista kristāla īpašības ir cieši saistītas ar trešās acs čakru, kas ir garīguma un intuīcijas centrs, un kroņa čakru, kas kontrolē mūsu saikni ar Visumu. Šie enerģētiskie centri ir saistīti ar violetu krāsu, kas palīdz izskaidrot, kāpēc ametista kristāls ir tik spēcīgs akmens trešās acs un vainaga čakras līdzsvarošanai, atvēršanai un aktivizēšanai. Strādājot ar ametista kristāla īpašībām, lai savā dzīvē ienestu vairāk miera, relaksācijas un garīgās apziņas, jūs sāksiet saprast, kāpēc ametists ir viens no populārākajiem un pieprasītākajiem kristāliem visā pasaulē.