20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

PUIKI DOVANA
Kristālu komplekts 'Atbrīvo no stresa un nomierina'
AUM

11,90

Pievienot grozam


Stress var ietekmēt visu, ko mēs darām, domājam vai jūtam. Tas var ietekmēt arī mūsu ķermeņa funkcijas. Stresu var izjust un pārvarēt dažādos veidos, un arī tā simptomi var izpausties dažādos veidos:

  • Stresa pazīmes fiziskā līmenī: muskuļu sasprindzinājums, biežas saaukstēšanās un infekcijas, alerģijas, caureja vai aizcietējums, gremošanas problēmas, čūlas, hiperventilācija, slikta dūša, augsts asinsspiediens, sirds problēmas, seksuālas problēmas, menstruāciju problēmas.
  • Stresa pazīmes psiholoģiskā līmenī: nespēja koncentrēties vai pieņemt vienkāršus lēmumus, atmiņas problēmas, depresija, trauksme, negatīva domāšana, garastāvokļa svārstības, neapmierinātība, aizkaitināmība, motivācijas, pārliecības un pašcieņas trūkums.
  • Stresa uzvedības pazīmes: pastiprināta atkarība no kafijas, smēķēšanas, alkohola vai nelegālo narkotiku lietošanas, darbaholisms, attiecību problēmas, pašapziņa, bezmiegs, neuzmanība un dusmu lēkmes.

Rock Crystal

Šis kristāls ir pazīstams kā visspēcīgākais dziedinošais kristāls, un tas palīdz mums atrast iekšējo mieru, kas ir tik ļoti nepieciešams stresa vai nelaimes gadījumā. Akmens kristālu var efektīvi izmantot, lai saglabātu koncentrēšanos un koncentrēšanos.

Ametists

Ametists ir mūsu glābējs tajās dienās, kad jūtamies zem spiediena un šķiet, ka viss iet greizi. Tas sniedz mums skaidrības sajūtu, atslābina prātu un palīdz atrast stresa cēloņus. Šis kristāls var palīdzēt mums mazināt trauksmi un piesaistīt pozitīvas vibrācijas.

Rozā kvarcs

Pašaprūpe un līdzjūtība ir ļoti svarīgas ikvienam, kas ir stresa situācijā, un rožainais kvarcs atgādinās jums par šīm īpašībām. Tas ir arī spēcīgs līdzeklis emocionālajam līdzsvaram, palīdzot jums koncentrēties stresa situācijās.