20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Zila "Kakla Čakra" svece
Komunikācijai, radošumam

14,90

Pievienot grozam


Jūsu rīkles čakra ir saistīta ar telpas elementu. Tā ir saistīta ar komunikāciju, pašizpausmi, savas patiesības paušanu un zināšanām, kad klusēt. Šī čakra ir saistīta ar jūsu spēju skaidri runāt no sirds un prāta un klausīties ar līdzjūtību. Ja jums ir grūtības atrast savu balsi un godīgi un maigi paust savu patiesību, tad jums ir jāpievērš uzmanība rīkles čakrai. Mūsu ķermenis plaukst, kad čakras ir atvērtas un dzīvības spēks var viegli plūst, tāpēc, ja jūtaties nelīdzsvaroti, aplūkojiet savas čakras, lai noskaidrotu, kas notiek, un sāktu atjaunot līdzsvaru.


R
ITUĀLS
Aizveriet acis un dziļi ieelpojiet - koncentrējieties uz elpošanu minūti vai divas, līdz prāts nomierinās. Nosakiet savu nodomu, koncentrējoties uz tās čakras īpašībām, kuras vēlaties attīstīt. Paturot prātā savu nodomu, aizdegiet sveci un novietojiet to tieši sev priekšā. Koncentrējieties uz sveces degšanu un tās krāsu, paturot prātā čakras īpašības. Aizveriet acis un iedomājieties siltu, krāsainu enerģiju kakla čakras fiziskajā atrašanās vietā. Turpiniet pievērst uzmanību šai vizualizācijai, vērojot, kā dzīvības spēks izplešas un piepilda visu ķermeni.

Produkta specifikācijas:

  • 100% augu palmu vasks, kas iegūts ilgtspējīgā lauksaimniecībā.
  • 100 % 100 % organiska palmu eļļa ar 100 % ēterisko eļļu aromātiem: Marokas roze, kumelīte.
  • Degšanas laiks: 100 stundas.
  • 100 stundas, 100 cm (100 dienas), 100 lietošanas dienas, 100 lietošanas dienas, 100 lietošanas dienas, 100 lietošanas stundas, 100 lietošanas dienas, 100 lietošanas dienas, 100 lietošanas dienas, 100 lietošanas dienas, 100 lietošanas dienas, 100 lietošanas dienas, 100 lietošanas dienas, 100 lietošanas dienas, 100 lietošanas dienas.
  • Iepakots pārstrādātā stiklā.