20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Logu apdare "Mēness fāzes"
Burvju mājas apdare

14,00

Pievienot grozam


Zelta Mēness fāžu logu dekori piešķirs jūsu telpai debesu šarmu un mistisku enerģiju. Šajā elegantajā rotājumā ir attēlotas mēness fāzes, kas skaisti savienotas ar maigām ķēdītēm. Rotāts ar ametista, dzidrā kvarca un turmalīna piekariņiem, tas apvieno kosmosa skaistumu ar dabas dārgakmeņu dziedinošo spēku. Ideāli piemērots, lai jebkurai telpai piešķirtu citplanētisku eleganci un garīgumu.

Garīgās un dziedinošās īpašības:
Ametistam piemīt nomierinošas un aizsargājošas īpašības, dzidrais kvarcs uzlabo enerģiju un skaidrību, bet turmalīns ir piezemējošs un aizsargājošs.

Estētiska elegance:
Zelta toņu un dabīgo dārgakmeņu kombinācija rada satriecošu vizuālo iespaidu, piešķirot jūsu mājas interjeram unikālu un māksliniecisku noskaņu.

Veicina mieru:
Mēness fāzes un dārgakmeņu piekariņi kopā rada nomierinošu un mierīgu atmosfēru, kas ir ideāli piemērota meditācijai, relaksācijai vai vienkārši mierīgas vides baudīšanai.

Ideāla dāvana:
Šis loga dekors ir ideāli piemērots tiem, kas novērtē debesu skaistumu, garīgo simboliku un unikālu mājas dekoru, un ir pārdomāta un iedvesmojoša dāvana jebkuram gadījumam.

Izmēri: 56 x 8 (cm)