20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Logu apdare "Trīsmēness"
Maģiskie piederumi

15,00

Pievienot grozam


Vara loga rotājums ar trīskāršu mēness simboliku un ametista, rožkristāla un kalnu kristāla minerāliem.

Izgaismojiet savu telpu ar burvīgo enerģiju, ko sniedz Trīskāršā Mēness loga dekori, ko rotā mistiskie dārgakmeņi ametists, dzidrais kvarcs un rožkristāls. Šajā burvīgajā rotājumā atspoguļota dievišķās sievišķības un dzīves ciklu simbola Mēness būtība, un tas ir ideāli piemērots, lai jebkurai telpai piešķirtu debesu burvību un garīgu harmoniju, apvienojot skaistumu un nozīmi vienā izsmalcinātā dizainā.

Garīgā harmonija:
Trīs mēness simbols apvienojumā ar dārgakmeņu enerģiju piešķir jūsu telpai līdzsvara, aizsardzības un garīgās saiknes sajūtu.

Enerģijas uzlabošana:
Tīrais kvarcs pastiprina ametista un rožkvarca īpašības, veidojot spēcīgu trijotni, kas pastiprina vispārējo enerģijas plūsmu un pozitīvismu jūsu vidē.

Emocionālā labsajūta:
Rozā kvarcs veicina mīlestību un emocionālo dziedināšanu, padarot šo loga rotājumu par mierinājuma un pozitīvas enerģijas avotu.

Meditatīvs fokuss:
Ametists palīdz radīt mierīgu atmosfēru, kas ir ideāli piemērota meditācijai un relaksācijai.

Ideāla dāvana:
Šis loga dekors ir ideāli piemērots tiem, kas novērtē garīgus un mistiskus priekšmetus, un ir pārdomāta un nozīmīga dāvana draugiem un ģimenei, nodrošinot gan skaistumu, gan pozitīvu enerģiju.

Izmēri: 34 x 22 (cm).