20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Crystal Sounding Bowl 6 A tonis 432 Hz
20 (cm)

0,00

Pievienot grozam


Crystal Sounding Bowl 6 Čakra - Ajna - A tonis.
Komplektā ir nūjiņa un gumijas gredzens stabilitātei un optimālai skaņai.

Čakru kristāla dziedošie trauki

Šis augstākās kvalitātes kristāla trauks ir izgatavots no tīra kvarca pulvera, kas sakarsēts līdz vairāk nekā 1700 grādiem pēc Celsija. Uzkarsējot atsevišķas kvarca pulvera daļiņas saplūst kopā, veidojot bļodu. Šajos čakru dziedāšanas traukos ir iekļautas izvēlētās notis (no sakņu čakras līdz vainaga čakrai): no ārpuses tos rotā krāsains lotoss, kas atbilst attiecīgās čakras krāsai.

Tīrīšanas norādījumi: tīrīt remdenā ūdenī ar drānu, kas neveido plūksnas. Ja nepieciešams, izmantojiet maigu mazgāšanas līdzekli. Esiet uzmanīgi: krāsa nav ūdensizturīga.

Norādījumi spēlēšanai

Vienmēr novietojiet bļodu uz gumijas gredzena, lai nodrošinātu stabilitāti un labāku skaņu. Ar stieni trīs reizes viegli piesitiet bļodas ārējai malai. Tagad viegli paberzējiet bļodas ārējo malu jebkurā virzienā ar stieni, līdz radīsies vēlamā vibrācija. Mainiet leņķi un ātrumu, lai radītu dažādus toņus.

432 herci (Hz)

Skaņu un mūziku veido vibrācijas. Jo vairāk vibrāciju sekundē, jo augstāks skaņas augstums. 432 Hz ir visuma dabiskais "augstums". Šis tonis ir ievīts dabā, matemātikā, planētu orbītās un visā Visumā. Visa Baha, Brāmsa u. c. klasiskā mūzika tika komponēta un sākotnēji izpildīta, izmantojot "standarta" A (=A4) 432 Hz. Mūsu 432 Hz sērijas kristāla dziedošie trauki ir noregulēti šādā veidā. Rezultātā mūsu pārdotajos toņos ir iekļautas šādas frekvences*:

C4 = 257 Hz
D4 = 289 Hz
E4 = 324 Hz
F4 = 343 Hz
G4 = 385 Hz
A3 = 216 Hz
B3 = 244 Hz

432 Hz skala ir ne tikai patīkamāka ausij, bet arī nodrošina, ka visa jūsu "būtne" harmoniski rezonē ar mūsu planētu un Visumu. Šī dabiskā rezonanse nodrošina labāku ķermeņa un prāta labsajūtu.

* Par normālu tiek uzskatīta novirze līdz 2 Hz vai mazāk.

UZMANĪBU: Nekad nelietojiet koka nūjiņu ar kristāla bļodiņām!

Šis produkts pašlaik ir pieejams tikai tiešsaistē.