20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Kristāla bļoda lotosa čakras 6 A tonis 432Hz - 30cm


0,00
Paredzamais piegādes datums:2024-11-13


Pievienot grozam



Lotosa bļoda 6 - Ajna - Tons A - Indigo
Komplektā ietilpst āmurs un gumijas gredzens stabilitātei un optimālai skaņai.
Dažādi āmurīši rada dažādas skaņas, tāpēc ieteicams pasūtīt dažādus āmurīšus atsevišķi.

Brīdinājums: nekad nelietojiet koka āmuru ar kristāla bļodām!

Par Čakru kristāla dziedošajiem traukiem
Šis augstākās kvalitātes kristāla skanošais trauks ir izgatavots no tīra kvarca pulvera, kas sakarsēts līdz vairāk nekā 1700 grādiem pēc Celsija. Uzkarsējot atsevišķas kvarca pulvera daļiņas apvienojas un pēc tam veidojas bļodā. Šajos čakru traukos ir iekļautas izvēlētās notis (no sakņu čakras līdz vainaga čakrai): to ārpusi rotā krāsains lotoss, kas atbilst čakras notij.

Tīrīšanas norādījumi. Ja nepieciešams, izmantojiet maigu mazgāšanas līdzekli. Esiet uzmanīgi.

Ieteikumi, kā spēlēt ar kristāla skanīgo bļodu
Vienmēr novietojiet bļodu uz gumijas gredzena, lai nodrošinātu stabilitāti un labāku skaņu. Ar āmuru trīs reizes viegli sitiet pa ārējo malu. Tagad ar neitrālo zamšādas, gumijas vai silikona āmura galu maigi paberzējiet bļodas ārējo malu jebkurā virzienā, līdz tiek radīta vēlamā vibrācija. Mainiet leņķi un ātrumu, lai radītu dažādus toņus. Noņemiet āmurīti, lai bļoda ilgstoši rezonētu, un sajūtiet, kā skaņas enerģija rezonē jūsu ķermenī.


Ko nedarīt ar kristāla skanošo bļodu
Nesasmalciniet bļodu, sitot pārāk spēcīgi vai spēlējot pārāk skaļi. Atšķirībā no metāla bļodām šīs kristāla bļodas var viegli saplīst, tāpēc rīkojieties ar tām uzmanīgi. Nespēlējiet divas vai vairākas bļodas ļoti tuvu viena otrai (vismaz 30 cm viena no otras); tas var izraisīt bļodas sadrūšanu. Neiemetiet bļodā āmuru vai citu smagu priekšmetu. Spēlējot ar kristāla bļodu, nekad neielieciet tajā cilvēka galvu. Nebakstiet kristāla bļodu vai nespēlēiet ar to pārāk skaļi tuvu personas galvai/ausīm.

Apkopot 7 čakru zvanu trauku komplektu
Jūs paši varat izlemt, kā vēlaties apkopot 7 čakru trauku komplektu. Piemēram, izmantojiet 20 cm bļodas augstākajiem toņiem un 30 cm bļodas 6. un 7. čakrai. Lielākiem traukiem ir dziļāka skaņa, un skaņa ilgāk skan. Tomēr var ņemt arī 7 vienāda diametra bļodas, pa vienai katrai čakrai. Viss ir atkarīgs no jūsu vēlmēm.

432 hercu (Hz)
Skaņu un mūziku veido vibrācijas. Jo lielāks ir vibrāciju skaits sekundē, jo augstāks ir skaņas augstums. Lai to atspoguļotu, tiek izmantota vienība hercs (Hz). 432 Hz ir visuma dabiskais "augstums". Šis tonis ir ievīts dabā, matemātikā, planētu orbītās un visā Visumā. Visa Baha, Brāmsa un citu komponistu klasiskā mūzika tika komponēta un sākotnēji atskaņota, izmantojot "standarta" A (=A4) 432 Hz. Šādi ir noskaņotas arī mūsu 432 Hz kristāla skanošās bļodas. Rezultātā mūsu pārdotajos toņos ir šādas frekvences*:

C4 = 257 Hz
D4 = 289 Hz
E4 = 324 Hz
F4 = 343 Hz
G4 = 385 Hz
A3 = 216 Hz
B3 = 244 Hz

432 Hz skala ir ne tikai patīkamāka ausij, bet arī nodrošina, ka visa jūsu "būtne" harmoniski rezonē ar mūsu planētu un Visumu. Šī dabiskā rezonanse nodrošina labāku ķermeņa un prāta labsajūtu.

* Novirzes līdz ±2 Hz tiek uzskatītas par normālām.

Šis produkts pašlaik ir pieejams tikai tiešsaistē.