20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Kristāla bļoda ar dzidru skanējumu 6 A toni 432Hz + maisiņš - 18cm


0,00
Paredzamais piegādes datums:2024-11-13


Pievienot grozam


Caurspīdīga kristāla bļoda 6 - Ajna - A - tonis - Indigo

Komplektā ietilpst pārnēsāšanas soma, divi āmuriņi un gumijas stabilitātes gredzens.

Meistarīgi izgatavotas kristāla skanošās bļodas rada skaistas, spēcīgas skaņas. Izgatavoti no tīra kvarca kristāla pulvera, kas sakarsēts līdz vairākiem tūkstošiem grādu, karsēšanas procesā daļiņas saplūst katrā bļodā. Bļoda ir noskaņota konkrētām mūzikas notīm, un tās izmērs ietekmē skaņas augstumu - mazākas bļodas rada augstākas notis, bet lielākas - zemākas notis. Augstāki toņi ir pacilājoši un attīroši, bet zemāki veicina relaksāciju un piezemēšanos, lai gan katram cilvēkam to iedarbība var būt atšķirīga.

Lūdzu, ņemiet vērā: atcerieties, ka nekad nevajadzētu likt kāda cilvēka galvu skanīgajā bļodā vai pārāk skaļi sitienus sist blakus cilvēka galvai. Ievērojiet drošu attālumu starp vairākām bļodām, lai izvairītos no vibrācijām, kas varētu tās sabojāt. Turklāt pajautājiet par iespējamām neērtībām, ja kādam, kas izmanto blakus esošo bļodu, ir metāla tapas vai nerūsējošā tērauda lodveida savienojumi.

Par normālu tiek uzskatīta pielaide līdz ±2 Hz.


Kristāliskas skaņas bļodas
Lai pārbaudītu to unikālās skaņas, izmēģiniet dažādus āmurīšus, piemēram, gumijas, ādas, filca vai vilnas. Nekad nelietojiet koka āmuriņus, jo tie var sabojāt šīs trauslās bļodas. Katrs āmurītis rada atšķirīgu skaņu un vibrāciju, tāpēc varat izvēlēties piemērotu āmurīti vēlamajam efektam. Šim produktam ir pievienots zamšādas un gumijas āmurs.

Pasūtot bļodiņu ar vienu noti, ņemiet vērā, ka perfekti saskaņoto notiņu retuma dēļ tā var radīt plakanu vai skarbu skaņu. Bļodas izmēri var atbilst vairāk nekā vienai notij atkarībā no tādiem faktoriem kā svars, sieniņu augstums un biezums, un bļodām piešķirtās notis var atšķirties ražošanas procesa un noregulēšanas precizitātes dēļ.

Kristāla trauku kombinācija var radīt harmonijas, kas atkarībā no apstākļiem uz cilvēkiem iedarbojas dažādi. Ārstniecības iestādēs šīs bļodas palīdz atjaunot līdzsvaru un harmonizēt, taču, lai izvairītos no enerģētiskās pārslodzes, ieteicams bļodas nepārtraukti skandināt ne ilgāk kā 15-20 minūtes. Zvanot bļodu, vienmēr ir pozitīvs nodoms, jo procesa laikā tā kļūst par jūsu paša turpinājumu.

Atsevišķām čakrām var piešķirt attiecīgi noregulētus zvanus: pirmā (C) - piezemēšanās; otrā (D) - radošums un seksualitāte; trešā (E) - pašcieņa un labklājība; ceturtā (F) - mīlestība un veselība; piektā (G) - komunikācija un radošums; sestā (A) - intuīcija, psihiskā attīstība; septītā (B) - garīgā savienība.

Kristāla bļodas toņus var pastiprināt, vokalizējot kopā, apvienojot ar domu spēku vai pozitīvām afirmācijām. Sagatavošanās ar elpošanas vingrinājumiem un vizualizācijām palīdz radīt pareizo noskaņojumu pirms bļodas skanēšanas. Afirmācijām jābūt pozitīvām tagadnes laikā, lai veicinātu vēlamo enerģijas un apziņas maiņu.

Lai toņi būtu garāki un skaļāki, ar nūjiņu vai āmuriņu maigi sitiet pa bļodas augšējo malu un izsekojiet skaņai apkārt bļodai, padarot toņus garākus un skaļākus. Lietojot bļodu, uzticieties savai intuīcijai attiecībā uz kustību un nodomu.

432 herci (Hz)
Skaņu un mūziku veido vibrācijas. Jo lielāks ir vibrāciju skaits sekundē, jo augstāks ir skaņas augstums. 432 Hz ir visuma dabiskais "augstums". Šis tonis savijas dabā, matemātikā, planētu orbītās un visā Visumā. Visa Baha, Brāmsa un citu komponistu klasiskā mūzika tika komponēta un sākotnēji atskaņota, izmantojot "standarta" A (=A4) 432 Hz. Šādi ir noskaņotas arī mūsu 432 Hz kristāla skanošās bļodas.

432 Hz skalas notis ir ne tikai patīkamākas ausij, bet arī nodrošina harmonisku visas jūsu "būtnes" rezonansi ar mūsu planētu un Visumu. Šī dabiskā rezonanse nodrošina labāku ķermeņa un prāta labsajūtu.

Šis produkts pašlaik ir pieejams tikai tiešsaistē.