20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Smaržu komplekts "Čakras"
Maģiskie rituāli

7,90

Pievienot grozam


Septiņas galvenās čakras ir ķermeņa enerģētiskie mezgli, kuros saplūst dažādas emocijas. Sveces gaisma simbolizē traucējošo emociju (tumsas) aizvākšanu no galvenajām čakrām un to pārveidošanu par labvēlīgām emocijām (gaismu). Mūsu ķermenis plaukst, kad čakras ir atvērtas un dzīvības spēks var viegli plūst, tāpēc, ja jūtaties nepiepildīti, aplūkojiet savas čakras, lai noskaidrotu, kas notiek, un sāciet atjaunot līdzsvaru.


Sakņu čakra (sarkanā). Smaržas profils: asa dzintarasmarža .
Aizsardzība, attīrīšana, iezemēšanās

Sakņu čakra ir jūsu saiknes un piezemēšanās ar zemes elementu avots. Ja sakņu čakra nav līdzsvarā, jūs varat justies ļoti nedroši, nemierīgi un bez enerģijas. Rezultātā jūs varat justies stresaini, piemēram, naudas dēļ, un jums var rasties sajūta, ka esat iestrēguši, nedroši un nemierīgi.

Sakrālā čakra (oranža). smaržas profils: smiltis.
Savienošanās, enerģijas koncentrēšana, iedvesma

Jūsu sakrālā čakra ir saistīta ar ūdens elementu. Tā ir saistīta ar jūsu emocijām, radošumu un maņām, kā arī ar jūsu individuālajām attiecībām un saikni ar intimitāti. Tāpēc, ja jūsu intīmajās attiecībās neveicas, ja jums ir problēmas ar emocijām vai ja jūtat, ka jums trūkst radošuma, iespējams, ka jūsu sakrālā čakra ir bloķēta.

Saules pleksusa čakra (dzeltena). Aromāta profils: vaniļa.
Spēks, pašcieņa, transformācija

Saules pleksa čakra ir saistīta ar uguns stihiju. Tā ir saistīta ar visām jūsu domām un sajūtām par sevi un pamatā ir saistīta ar jūsu attiecībām ar sevi. Ja jūs ciešat no zemas pašcieņas (vai pārspīlēta ego), nespējas sasniegt savus mērķus vai apņemšanās trūkuma, iemesls var būt bloķēta saules pleksa čakra.

Sirds čakra (zaļā). Aromāta profils: roze.
Izaugsme, labklājība, panākumi

Sirds čakra ir saistīta ar gaisa elementu. Tā ir saistīta ar visiem mīlestības veidiem - laipnību pret svešiniekiem, romantisku mīlestību, līdzjūtību un empātiju pret citiem, draudzību, ģimenes mīlestību un sevis mīlestību. Ja jums ir grūtības pieņemt mīlestību, jūtat līdzjūtības trūkumu pret sevi vai trūkuma vai zaudējuma sajūtu saistībā ar mīlestību, tad jums jāpievērš uzmanība sirds čakrai.

Kakla čakra (indigo). Aromāta profils: lavanda.
Miers, patiesība, uzticēšanās

Jūsu rīkles čakra ir saistīta ar kosmisko elementu. Tā ir saistīta ar komunikāciju, pašizpausmi, savas patiesības izteikšanu un zināšanām, kad klusēt. Šī čakra ir saistīta ar jūsu spēju skaidri runāt no sirds un prāta un klausīties ar līdzjūtību. Ja jums ir grūtības atrast savu balsi un godīgi un maigi paust savu patiesību, jums jākoncentrējas uz rīkles čakru.

Trešās acs čakra (zila). Aromāta profils: dzintars.
Spēks, zināšanas, cieņa

Trešās acs čakra ir saistīta ar augstāko intuīciju, garīgumu un gaišredzīgo spēku - tā ir saistīta ar gaismas elementu. Tā ir saistīta ar prāta skaidrību, iztēli, iekšējo gudrību un izpratni. Tā ir saistīta arī ar spēju saskatīt dziļi savā sirdī un iepazīt savu patieso "es". Atvērta trešās acs čakra nozīmē, ka jūs spējat saskatīt plašāku ainu un pozitīvi raugāties nākotnē.

Vainaga čakra (violeta). Aromāta profils: baltais salvija.
Aizsardzība, transformācija, intuīcija

Jūsu kroņa čakra ir tīrs gars - tā nav saistīta ar nevienu elementu, tāpēc ir unikāla. Tā ir saistīta ar jūsu garīgās apgaismības izjūtu un atcerēšanos, ka jūs esat maza daļa no lielāka veseluma. Atvērta kroņa čakra nozīmē, ka jums nav nekādu priekšstatu un jūs uztverat apkārtējo pasauli kā vienotu veselumu.



Produkta specifikācijas:
Komplektā
  • ir 7 kastītes ar vīraku, pa vienai kastītei katrai čakrai.