20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Zilā putna Lenormand kartes
Stjuarts Kaplans

16,28

Pievienot grozam


Pārveidots klājs ar elegantu klasisku dizainu. Katrai kārtai ir gan spēļu kāršu simboli, gan Stjuarta Kaplana rakstītais zīmējums, kas palīdzēs jums interpretēt kāršu nozīmi.

Orākulas kārtis izmanto, lai rastu atbildes uz dažādiem jautājumiem, raugoties nākotnē. Atšķirībā no Taro kārtīm, oracle kārtis nav iedalītas mostos (kausi, nūjas, zobeni, monētas). Lielākajā daļā orakuļu komplektu nav nekāda iedalījuma. Katrai kārtai ir savs nosaukums un attēls, kas dod lielu interpretācijas un intuīcijas brīvību.

Tomēr to izmantošana ir ļoti līdzīga Taro. Jūs izlemjat mīklas veidu: ja tiek izlozēta viena karte, tā var atbildēt uz jautājumiem "jā/nē"; trīs kārtis krusta formā utt. var atbildēt uz sarežģītākiem jautājumiem, aprakstot situāciju hronoloģiski.

Orākulas kārtis ir arī pozitīvākas nekā Taro. Lai gan dažas no tām pirmajā acu uzmetienā var šķist negatīvas, tomēr, aplūkojot tās tuvāk, tās šo negatīvismu iezīmē oriģinālā un pozitīvā gaismā. Tieši šo iemeslu dēļ darbs ar Orākulas kārtīm ir ārkārtīgi interesants un atraisošs.

Komplektā ir 38 kārtis un instrukcijas (angļu valodā).
Kāršu izmēri: 6 x 8,9 (cm).
Papīra kārtis ar plastmasas pārklājumu.