20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Varavīksnes Mēness akmens kristāls
Maģiskie kristāli

5,00

Pievienot grozam


Varavīksnes mēnessakmens: jaunu sākumu akmens

Varavīksnes mēnessakmens ir burvīgs un mistisks dārgakmens, kas slavens ar mirdzošiem zilas un citu mirdzošu krāsu uzplaiksnījumiem, kas atgādina varavīksnes mirdzumu uz tā virsmas. Tas tiek godāts ne tikai skaistuma, bet arī dziļi nomierinošās un kopjošās enerģijas dēļ, tāpēc ir iecienīts gan garīgajās, gan dekoratīvajās praksēs.

Īpašības un priekšrocības:

  • Rainbow Moonstone ir pazīstams kā "Jaunu sākumu akmens", un bieži vien tiek asociēts ar izaugsmi, transformāciju un pārmaiņu pieņemšanu. Tas stiprina intuīciju, palīdz cilvēkiem uzticēties savai iekšējai balsij un vada viņus cauri dzīves pārmaiņām.
  • Emocionālais līdzsvars un miers: šis dārgakmens mazina emocionālo spriedzi un stabilizē emocijas. Tā nomierinošā enerģija padara to par ideālu kristālu tiem, kas meklē iekšējo mieru, emocionālo līdzsvaru un stresa mazināšanu.
  • Mēness enerģija: tāpat kā Mēness, šis akmens ir saistīts ar sievišķo enerģiju un cikliem. Tas palīdz cilvēkiem pielāgoties Mēness fāzēm un dabiskajiem ritmiem, atbalstot garīgo izaugsmi un dziedināšanu.

Dekoratīvs un garīgs pielietojums:

  • Mēness akmeni plaši izmanto enerģētiskajā darbā un kristāldziedniecībā, lai panāktu emocionālu skaidrību un līdzsvaru. To bieži novieto uz kroņa čakras, lai stiprinātu garīgo saikni, vai izmanto meditācijā, lai atvērtu sirdi līdzjūtībai un pieņemšanai.
  • Meditācija un intuīcija: meditēšana ar varavīksnes mēnessakmeni padziļina intuitīvo uztveri un veicina skaidru sapņu veidošanos. Tas ir lielisks sabiedrotais darbā ar sapņiem vai pilnmēness rituālu laikā.
  • Mājokļa dekors: varavīksnes mēnessakmens ēteriskais skaistums piešķir burvību jebkurai telpai. Tā spožie krāsu uzplaiksnījumi padara to par uzmanību piesaistošu dekora elementu, un tā nomierinošā enerģija ienes mājās mieru un harmoniju.
Neatkarīgi no tā, vai jūs piesaista mirdzošais mēnessakmens sava skaistuma vai metafizisko īpašību dēļ, šis dārgakmens ir spēcīgs jaunu sākumu un emocionālas dziedināšanas simbols, tāpēc tas ir vērtīgs papildinājums jebkurai kristālu kolekcijai.

Garums: 3 - 4 (cm).