20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Melns mēnessakmens kristāls
Maģiskie kristāli

5,00

Pievienot grozam


Melnais Mēness akmens: dziļas intuīcijas akmens

Melnais Mēness akmens ir noslēpumains un valdzinošs, tas ir unikāla enerģijas piezemējuma un pastiprinātas intuīcijas kombinācija. Atšķirībā no citiem Mēnessakmens veidiem melnajam Mēnessakmenim ir tumšāks, dūmakains tonis ar smalkiem sudraba vai pelēkas krāsas uzplaiksnījumiem. Tas tiek cienīts ne tikai skaistuma, bet arī spēcīgās saiknes ar dziļākajiem, neredzamajiem sevis aspektiem dēļ.

Melnā mēnessakmens maģija

Dziļa intuīcija un savienojums ar Mēnesi:
Melnais Mēnessakmens bieži tiek uzskatīts par jaunības akmeni, kas simbolizē jaunu sākumu, apslēpto potenciālu un nezināmo. To īpaši novērtē tie, kuri cenšas stiprināt savu intuīciju un sazināties ar zemapziņu. Šis akmens palīdz atvērt durvis uz dziļākām atziņām, tāpēc tas ir ideāli piemērots sapņu, intuīcijas un sevis noslēpumu izpētei.

Ēnu darbam un emocionālajai dziedināšanai:
Melnā Mēness akmens garīgajā praksē palīdz strādāt ar ēnām - pieņemt un dziedināt slēptās sevis daļas, no kurām jūs, iespējams, izvairāties vai kuras apspiežat. Tas ir ideāls sabiedrotais tiem, kas dodas sevis izzināšanas un transformācijas ceļojumā, palīdzot izcelt slēptās emocijas virspusē, lai tās varētu dziedināt un augt. Ja veicat iekšējo darbu, meditējot ar melno mēnessakmeni, tas var iezemēt un nodrošināt drošu telpu emociju atbrīvošanai.

Kā strādāt ar melno mēnessakmeni

Meditācija un rituāli:
Melnais mēnessakmens ir lielisks akmens, ko iekļaut Mēness rituālos, īpaši jaunā Mēness laikā. Meditējiet ar to, lai uzstādītu jaunus nodomus, jo tas palīdz saskanēt ar jaunu sākumu enerģiju un piezemēt jūsu garu. Tā enerģija veicina arī emocionālo skaidrību, palīdzot jums dziļi izprast savu dzīvi un iekšējo pasauli.

Kristālu režģi un dziedināšanas darbi:
Lai padziļinātu intuitīvo uztveri vai atklātu slēptos emocionālos blokus, novietojiet melno mēnessakmeni uz trešās acs vai sakrālās čakras. Tas ir ideāli piemērots arī tiem, kas nodarbojas ar dziedniecību un kam nepieciešams piezemējošs akmens, lai nostiprinātu psihiskās atziņas.

Mājās:
Novietojiet melno mēnessakmeni savā dzīves telpā, lai veicinātu aizsardzību un emocionālo līdzsvaru. Tā enerģija palīdz neitralizēt negatīvismu un radīt apkārtējā vidē miera sajūtu.

Melnais mēnessakmens ir ne tikai skaists dārgakmens, bet arī spēcīgs sabiedrotais ikvienam, kas gatavs iedziļināties savā iekšējā pasaulē, izpētīt nezināmo un pieņemt sevī gan gaismu, gan ēnas. Neatkarīgi no tā, vai meditējat, strādājat ar ēnām vai vienkārši aizsargājat savu mājokli, melnais mēnessakmens ir dziļas transformācijas akmens.

Garums: 3 - 4 (cm).