20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Persiku mēnessakmens kristāls
Maģiskie kristāli

5,00

Pievienot grozam


Persiku mēnessakmens: maigs siltuma un sievišķīgas enerģijas pieplūdums.

Persiku Mēnessakmens ir maigs, kopjošs kristāls, kas iemieso Mēness būtību, bet tam ir pievienots siltums un mierinoša enerģija. Atšķirībā no varavīksnes zilā varavīksnes mēnessakmens mirdzuma persiku mēnessakmens piedāvā smalkāku, nomierinošu mirdzumu, ko bieži vien raksturo kā saulrieta maigo gaismu. Persiku nokrāsas izraisa siltuma, pašmīlestības un emocionālas dziedināšanas sajūtas, tāpēc tas ir iecienīts tiem, kas meklē mierinājumu un komfortu pārmaiņu vai stresa laikā.

Kāpēc jums patiks persiku mēnessakmens

Emocionālo dziedināšanu veicinošs:
Šis akmens ir ideāli piemērots tiem, kuri vēlas dziedēt emocionālas brūces vai stiprināt līdzcietības sajūtu. Tas nomierina sarežģītas emocijas, palīdz mazināt trauksmi un veicina sevis pieņemšanu. Persiku mēnessakmens bieži tiek ieteikts tiem, kuri mēdz būt bargi pret sevi vai cīnās ar neuzticēšanos sev, jo tas maigi veicina iekšējo mieru un pašcieņu.

Stiprina intuīciju ar labestību:
Lai gan daudzi mēnessakmeņi ir pazīstami ar to, ka tie uzlabo intuīciju, persiku mēnessakmenim piemīt īpaši laipna un empātiska enerģija. Tas atbalsta emocionālo spriestspēju, padarot jūtas skaidrākas un saprotamākas, nevis nomācošas. Daudzi cilvēki, meditējot vai rakstot dienasgrāmatu, tur līdzās persiku mēnessakmeni, jo tas veicina pārdomas un emocionālo izaugsmi.

Kā lietot persiku mēnessakmeni

Personisks mierinājuma talismans:
Mazu persiku mēnessakmens gabaliņu nēsājiet līdzi visas dienas garumā, lai tā nomierinošā, mīlošā enerģija būtu jums blakus. Tas var būt kluss atgādinājums, lai būtu saudzīgs pret sevi, īpaši grūtos vai stresa pilnos brīžos.

Savā svētajā telpā:
Novietojiet persiku mēnessakmeni kādā no savām mājām, kur pavadāt laiku klusumā un pārdomās, piemēram, guļamistabā vai meditācijas telpā. Tā enerģija palīdzēs radīt nomierinošu atmosfēru, kas veicina relaksāciju un emocionālo līdzsvaru.

Labestības dāvana:
Mēnessakmens ir pārdomāta dāvana kādam, kas pārdzīvo grūtus brīžus. Tā maigā, mīlošā klātbūtne var sniegt tik ļoti nepieciešamo mierinājumu un emocionālo atbalstu.

Persiku Mēnessakmens ir kas vairāk nekā tikai skaists akmens; tas ir sabiedrotais emocionālai dziedināšanai, pašaprūpei un personīgajai izaugsmei. Tā siltā, kopjošā enerģija var maigi vadīt jūs atpakaļ uz emocionālā līdzsvara un iekšējās harmonijas vietu. Neatkarīgi no tā, vai izmantojat šo akmeni savā ikdienas praksē, vai arī turot to līdzās, persiku mēnessakmens ir kluss, bet spēcīgs atgādinājums, lai pieņemtu sevi ar labestību.

Garums: 3 - 4 (cm).