20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Rožu kvarca masāžas aparāts - nūjiņa
9 (cm)

18,90

Pievienot grozam


Šis masāžas aparāts ir paredzēts ne tikai fiziskai ķermeņa masāžai, bet arī enerģētiskai attīrīšanai. Pēc masāžas jūs jutīsieties atsvaidzināts un uzlādēts.

Tīrais un sirdi sildošais rozā kvarcs ir sirds čakras akmens, beznosacījumu mīlestības un iekšējā miera kristāls. Tas izstaro maigu sievišķīgu enerģiju, līdzjūtību un mieru, maigumu un dziedināšanu, kopšanu un mājīgumu. Rozā kvarcs uzrunā tieši sirds čakru, iznīcinot emocionālās brūces, bailes un naidu, un izstaro dievišķās mīlestības enerģiju visā aurā. Pievēršot sirdi tās primārajai funkcijai - mīlestībai, rožainais kvarcs sniedz dziļu personīgās piepildījuma sajūtu, ļaujot jums patiesi dot un saņemt mīlestību no citiem.

Pazīstams kā sirds akmens, rozā kvarcs kā mīlestības simbols tiek izmantots jau kopš 600. gada p.m.ē., un arī mūsdienās tas ir svarīgs talismans veiksmīgām attiecībām (pazīstams arī kā "mīli sevi" akmens). Tas ir ļoti efektīvs, lai piesaistītu jaunu mīlestību, romantiku un intimitāti vai veidotu ciešāku saikni ar ģimeni vai draugiem. Tas uztur kopienu saikni un darbojas līdzsvarā ar Zemi, Visumu un Dievišķo. Tas veicina harmoniju, uzticēšanos, cieņu, lojalitāti, izlīgumu un skaistas attiecības.

Rozā kvarcs arī iedvesmo mīlestību pret skaistumu sevī, citos un dabā, un īpaši iedvesmo iztēli mākslā, mūzikā un rakstītajā vārdā.

Lietošanas instrukcija:

Rožu kvarca nūjiņas ir labi turēt rokā, ja dzīvē trūkst virziena vai koncentrēšanās. Tās izmanto arī kristālu dziedniecībā, lai palīdzētu novirzīt dziedniecisko enerģiju pareizajā virzienā. Ar nūjiņu, kas vērsta prom no ķermeņa, enerģija tiks novirzīta prom no ķermeņa, bet ar nūjiņu, kas vērsta uz ķermeni, enerģija tiks novirzīta uz ķermeni. Šo instrumentu var izmantot arī punktu stimulācijai un masāžai.

Garums: 9 (cm).

Šie ir dabiski akmeņi, tāpēc katrs no tiem ir unikāls, un tiem var būt nelieli iespiedumi un ieslēgumi, kas ir daļa no to dabiskā skaistuma.