20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Azurīts (M)
Maroka

12,90

Pievienot grozam


Iegremdējieties sava prāta ūdeņos un peldiet uz leju, līdz atklāsiet dārgumu dziļi sevī. Azurīts ir jūsu skābekļa tvertne, kas aicina jūs ienirt dziļāk. Dziļi zilā azurīta akmenī debesis šķietami saplūst ar jūru, šī karbonāta minerāla sintēze, cauršauta ar vara rūdu un sajaukta ar malahītu, rada mirdzošu graciozitātes un skaistuma rotu.

Azurīts, kas piesātināts ar garīgu spēku, ir labi pazīstams ar savu bagātīgo dziedniecisko enerģiju un slepeno gaišredzības spēju uzlabošanu. Ikvienam, kuru piesaista ideja par savas gaišredzības izpausmju izmantošanu, saikni ar intuīciju un garīgo vadītāju norādījumu meklēšanu, azurīts var būt tieši tas akmens, kas atvērs šīs durvis.

Azurīts ir pilnīgs emocionālais attīrītājs, kas vienmēr ir gatavs sasiet visus trauksmes, raižu un izkaisīto domu pavedienus. Tas izgaismo visus jūsu dvēseles nostūrus, kurus varētu izdziedināt, un piedāvā spēcīgu atbalstu un būtības maigumu, lai palīdzētu jums ar līdzjūtību un iekšēju patiesību to izārstēt.

Ikvienam, kam ir grūti pastāvēt par sevi un izteikties, vai arī tiem, kas jūtas pārāk nomākts no citu puses, azurīts ir brīnišķīgs dārgakmens, kas palīdzēs jums nostāties uz kājām un atbrīvoties no vainas apziņas un cilvēku piekāpšanās važām. Azurīta dziedinošā enerģija atbīda malā visu, kas vairs nekalpo jums. Bažas un fobijas var iznīdēt, ja savā dzīvē ieviesīsi azurītu. Azurīts ne tikai sniegs tev iekšēju spēku stāties pretī bailēm, bet arī palīdzēs tavai sirdij veikt visu nepieciešamo attīrīšanos, lai nonāktu pie cēloņa.

Garums: 5 - 7 (cm).