20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

PUIKI DOVANA
Rock Crystal rūnas
Itālija

31,24

Pievienot grozam


Clear Quartz Rune Set: Uzlabojiet enerģiju, skaidrību un garīgo izpratni.

Atbloķējiet akmens kristāla rūnu komplekta neierobežoto potenciālu - spēcīgu līdzekli enerģijas, skaidrības un garīgās izpratnes uzlabošanai. Dzidrais kvarcs, kas pazīstams kā "dziedniecības meistars", tiek cienīts par tā spēju pastiprināt citu akmeņu enerģiju un uzlabot intuīciju. Katra rūna, kas ar rokām izgriezta no šī dzidrā kristāla, rezonē ar tīrību un koncentrēšanos, tāpēc tā ir ideāli piemērota tiem, kas meklē izpratni, augstāku apziņu un dziļāku saikni ar savu iekšējo gudrību.

Šajā komplektā ir 24 rūnas, uz kurām uzrakstīti senie Vecākās Futhark simboli, un tukša rūna, kas simbolizē bezgalīgās iespējas un nezināmo. Akmens kristāla spēcinošās īpašības uzlabo intuīciju, padarot šo komplektu ideāli piemērotu zīlēšanai, meditācijai un manifestācijai, vienlaikus veicinot prāta skaidrību un garīgo izaugsmi.

Neatkarīgi no tā, vai to izmanto rūnu lasīšanai, darbam ar enerģiju vai skaidru nodomu noteikšanai, dzidrā kvarca rūnu komplekts ir daudzpusīgs un spēcīgs rīks, lai stiprinātu jūsu saikni ar Visumu. Tas ir arī pārdomāta dāvana tiem, kas dodas garīgās izpētes vai personīgās transformācijas ceļā.

  • Komplektā ir 25 rūnas elegantā samta maisiņā un instrukcijas.